Zuczeq Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 mam pytanie, jak ma sie FSB do dzialania GeForce`a? Bo jak zmieniam FSB ze 100 na 133 to komp sie wiesza co jakis czas - zawsze tak samo - wszystko sie zatrzymuje, zamraza i jak sprawdzilem metoda wykluczania, wina lezy w karcie graficznej. Ale nie wiem czemu, ktos mi wyjasni? Czy to mozliwe ze karta sie przegrzewa i dlatego komp sie wiesza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 zależy jak płyta, może byc zbyt wysokie taktowanie AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuczeq Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 zależy jak płyta, może byc zbyt wysokie taktowanie AGP 1441814[/snapback] plyta ABIT KT7A. a AGP jest standardowo taktowane, nic nie zmieniam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Napisz jaki masz zasilacz!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Ja mam takiego GejForce'a a dzisiaj powinien dojść Athlon, puszczę na 166 i się zobaczy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zuczeq Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Napisz jaki masz zasilacz!!!! 1443074[/snapback] to nie wina zasilacza bo sprawdzalem juz na kilku. a obecnie mam Chieftec 410 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...