takaba Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Witam, zebralo mi sie na kupno zestawu glosnikow 5.1 do kompa. Glownie chodzi mi o sluchanie muzyki i tu pierwsze pytanie - czy w ogole warto inwestowac kase w 5.1 by sluchac muzyki zakodowanej jakos stereo. Czy warto czy nie i tak zapytam jakie zestaw warto kupic. Czy jednodrozne czy dwu, czy creativu czy nie? Na oku mam takie: - Creative Inspire T5900 - Creative P 5800 Akurat te modele sa w MediaMarkcie w Gdansku, ale nie stanowi problemu, zebym kupic cos przez net. Koszt jaki wchodzi w gre to do 300zl - oczywiscie moga byc tansze :). Co proponujecie? Z gory thx. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 :arrow: Elektronika Ja mam T5400 (praktycznie to samo co 5900) i jestem zadowolony. Zastanowiłbym się jednak jeszcze nad zestawami Logitecha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Oba zestawy nie różnią się zbytnio do siebie. Właściwie co nie wybierzesz, muzyki stereo słuchać się będzie na tym tragicznie. Raz, ze to sprzęt 5.1, a dwa, ze strasznie wątpliwy. Jeśli dużo sluchasz muzyki (np. 3/4 dnia słuchasz muzy, a czasem puścisz sobie film), to zdecydowanie odradzam jakikolwiek zestaw 5.1 z marketu. Technologia idzie do przodu, szajsu też nie mało, ale jak muzyka to TYLKO STEREO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...