MarcinM Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 witam 1) dlaczego serwis AMD nie uznaje gwarancji jeśli procek był potraktowany srebrną pastą ?? skoro producenci śmigiel do amd-ów robią taką pastę. rozumiem że ona może przwodzić prąd ale przecież nie smaruje się nią całego procka. 2) co sądzicie o paścieTitana TTG-S104 srebrna z przew.ciepl. 7.5 ? pozdrawiam MarcinM :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simonis Opublikowano 5 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2002 Przerabiałem to jak sfajczył mi sie procek - Athlonxp1700 wraz z płytą - wszystko na gwarancji. W sklepie sie ciepali ze uzyłem srebrnej pasty - taka byla dolączona do wiatraka. Podobno AMD odradza stosowania tych past. Teraz uzywam miedzianej :)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2002 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...