Trendzik Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Witam Siedze sobie przed chwilą, i tak myśle, fajnie jakby mój Gainward chodził ciszej bo to straszny buc. Wchodze do Expert Tool , zredukowałem zegary na Safe Mode ( i tak nie gram - jak bede grał to zmienie na wyższe ) i obniżyłem obroty wentylatora dla trybu 2D do 50%. Odziwo jest o dużo ciszej, a temperatura na rdzeniu wynosi 64 stopnie(juz wyzej nie idzie, trzyma sie). Czy to dużo jest ?? ps. Słychać tylko Pentagrama QC80 Cu , zakładał go mój ojciec i nie wiem jak on to zrobił ale ten pentagram chodzi na 3000 obrotów :blink: i to jego słychać teraz. Podobno jego max to 2200 obrotów :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 Akurat tak sie składa że mam i jedno i drugie. Jeśli chodzi o grafe to tem pracy jaką mam zazwyczaj (raczej miałem bo zmieniłem na silencera) to koło 57-60 stopni. Po zmianie na silencera 5 "zeszło do 45-48 stopni.jeśli chodzi o pentagrama to 3000 obrotów to akurat u mnie max - zazwyczaj "chodzi na 2300 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...