igomako Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) wiec mam pytanie - jak sie przedstawia porównanie wydajności bloku wierconego (z wymyślnym systemem otworów) do różnych innych typów bloków? chodzi o to że chce takie na grafe i nb zrobić, tzn wiercone, ale nie wiem czy warto. co mozecie mi o tych blokach powiedziec?' /a chcialem dodać ze mam r9800pro@xt i gigabyte K8NS. Edytowane 12 Maja 2005 przez igomako Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ja przez BARDZO dlugi czas uzywalem blokow wierconych na CPU i GPU... Przez kilka lat zmienilem niemal wszystko oprocz blokow (wlasnie wiercone) - teraz zmienilem tylko chlodzenie na zupelnie inne (zob. podpis) Powiem tak: przemyslany uklad z blokami wierconymi moze sie spisywac rownie dobrze co uklad ze swietnymi blokami ale np. zle rozplanowany, albo weze zle ulozone itp... Slowem - na NB i GPU spokojnie takie bloki wystarcza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Zobacz podpis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_zero Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 rowniez - zobacz podpis ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...