Hakunamatata Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) Czy jest możliwość podłączenia pada z PS/PS2 do komputera? To ważna sprawa, ponieważ ja np. kompletnie nie potrafię grać na klawiaturze. Moje dłonie tylko pada obsługują sprawnie :P Tak więc do kompa potrzebuję podłączyć pada. Tylko jak? :> PROSZĘ O POMOC! Z góry DZIĘKUJĘ!!! Edytowane 10 Czerwca 2005 przez Hakunamatata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 potrzebujesz czegoś w tym stylu http://allegro.pl/show_item.php?item=51268093 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 potrzebujesz czegoś w tym stylu 1442304[/snapback] Ooo właśnie! :D Dzięki wielkie! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 to nie lepiej kupić jakąś podróbe pada pod ps/ps2 zamiast tą przejściówke..wyjdzie o połowe taniej :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 to fakt że pady sony są rewelacyjne i rzadko się psują (miałem taki 4 lata i 0 problemów) ale cena takiej przejściówki to paranoja-można kupić zwykłego pada pod usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Hmm... Z tego, co wiem - pady do kompa kosztują ok. 60-70 zł. Natomiast przejściówka kosztuje ok. 40 zł. Tak więc taniej wyjdzie mnie przejściówka :> Bo pady z Play Station mam, nawet 3 ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) kupuj przejsciowe zaden pad pod usb nie da ci takiego konfortu jak pad od sony :D wiem co mowie bo sam mam :D mam taka i jestem w 100% zadowolony kupilem za 35zl wiec jak poszukasz na allegro to znajdziesz taniej :D http://allegro.pl/show_item.php?item=50099816 Edytowane 14 Maja 2005 przez Myszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Hmm... Z tego, co wiem - pady do kompa kosztują ok. 60-70 zł. Natomiast przejściówka kosztuje ok. 40 zł. Tak więc taniej wyjdzie mnie przejściówka :> Bo pady z Play Station mam, nawet 3 ;] 1444129[/snapback] mam na myśli zwykłego pada, bez gałek i silników, kupiłem za 25zł i działa poprawnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 mam na myśli zwykłego pada, bez gałek i silników, kupiłem za 25zł i działa poprawnie 1444788[/snapback] Tak, jak powiedział kolega przed Tobą - żaden pad nie da mi takiego komfortu i radości, jak pad Sony :D Poza tym moje dłonie od ponad 5 lat znają pady Sony, więc żadne inne nie wchodzą w grę ;] Dlatego też zakupię przejściówkę :D Dziękuję wszystkim za pomoc! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 nie no spoko-twoja kasa, wiem bo sam miałem psx, poruszyłem tylko ekonomię tego przedsięwzięcia pozdr :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 chyba lepiej kupic przejsciowke za 35zl niz gofnianego pada za 25 zl. przeciez to np w pesia jest nie do opisania ta przyjemnosc grania na dualschocku. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ja zakupiłem takie cudo :) http://allegro.pl/show_item.php?item=50505304 Jak narazie nic się niepopsuło, drgania działają, gałki, wwszystko okej. Często używam go np. Pro Evolution Soccer 4. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Amd_Powered Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) przeciez taka przejsciowke mozna dostac za 20zl;) mam jakas taka do pada od ps2 ale kufa za cholere niemoge tego badziewia zmusic zeby wstrzasy byly:) moze ktos z was ma stery do tego badziewia? na FF mam tez pada microsoftu sidewindera ale do pada sony rownac sie niemoze:))) Edytowane 14 Maja 2005 przez Amd_Powered Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ja zakupiłem takie cudo :) 1445579[/snapback] Hah! :D Ja właśnie dla gry Pro Evolution Soccer 4 kupuję przejściówkę! :P Nie umiem grać na klawiaturze kompletnie i się pienię, bo tak bardzo lubię tę grę, że ah! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 kupuj przejsciowke bo napewno ZADEN pad do kompa nie da ci takiego komfortu jak pad od ps. wiem co mowie :D znam pare osob co ma wypasione pady ale to nie to samo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hakunamatata Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 kupuj przejsciowke bo napewno ZADEN pad do kompa nie da ci takiego komfortu jak pad od ps. wiem co mowie :D znam pare osob co ma wypasione pady ale to nie to samo :D 1445943[/snapback] Właśnie tak zrobię :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...