s0lid Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 to jest Acer 3022Lmi http://www.balta.pl/notebooki/opis.php?ID=13910 A to TravelMate 4001 Lmi http://www.balta.pl/notebooki/opis.php?ID=12834 I teraz w [gluteus maximus]la nie wiem TM ma Radka 9700 a Acer x600, oba po 64MB TM ma Centrino 1.6GHz, a Acer Semprona 1.6Ghz TM ma klawiature ergonomiczną, Acer tradycyjną (co mi się bardziej podoboba) TM trzyma około 5 h, a Acer... nie wiem :P Poza tym się chyba niczym nie różnią. Co wy na to? Pomoże ktoś? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 to jest Acer 3022Lmi 1442232[/snapback] a przyklejony wątek to po co? :mur: :mur: :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Zawsze jak tam pisze, to moja wypowiedz zostaje pominieta i dyskusja jest prowadzona na inny temat. Pozatym tutaj skupiam się na dwuch bardzo podobnych laptopach. Mysle ze zagadnienie moze sie nadawać na cały topic. Jak nie to sora. Proszę moda o przeniesienie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 dla sprostowania oba to acery. jezeli nikt ci nie odpowiadal w glownym to czego sie tutaj spodziewasz. wg mnie topic do zamkniecia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 a tak na marginesie - jasne ze centrino ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yngwie Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 centrino uzasadnienie? to wlasnie w watku przyklejonym mozna znalezc ;) wiem ze trudno bo bardzo ogolny jest ale tak wyszlo ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 No włąsnie, moglibyście tu wytłumaczyć dlaczego Centrino a nie Sempron i by można było przykleic temat jako "Dlaczego Centrino jest lepszy" i już :) Dzieki za RE i prosze o kolejne, jeszcze raz sory ze załozyłem topic cały, nowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kenji Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 a czy trudno przeczytac kilka stronek tego czegos http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=117595 sorki ze sie czepiam ale lenistwo sie szerzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 a czy trudno przeczytac kilka stronek tego czegos 1442839[/snapback]Nabijanie postów równiez ;) To jest 18 stron czytania. A to z pół godziny może zlecież. 18stego matura z fizy. Każda minuta się liczy ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...