Mikelos Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 (edytowane) witam mam bartka 2500+ przekreconego na 11x200x1,65. ostatnio zaczalem sie bawic i puscilem go na 11x210x1,75. mam na nim boxowy radiator i wentylator, w pierwszym przypadku w stresie przy zamknietej budzie 52 stopine to max, przy wyzszym to 58 stopni. a moje pytanie to czy moge to tak zostawic? 58 to chyba nie jest jakos strasznie duzo (przy otwartej budzie spada do 55) a szkoda mi troche kasy na jakiegos pentagrama... Edytowane 13 Maja 2005 przez Mikelos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 jeszcze to w normie ale jak dojdzie ci do 60* to wtedy bedzie juz troche za cieplo ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) masz wysoko temperature, katujesz tym samym procesor, zmniejszasz jego zywotnosc. idz do MediaMarkt i jak nie masz kasy za bardzo qp Pentagrama QC-80 ALCU, za jakies 70 zl. tyle, ze pasowalo by jeszcze zainwestowac 30 zl w paste OCZ U. 5+ :) Edytowane 13 Maja 2005 przez Raul Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 jednak chyba w jakiegos coolerka zainwestuje... mozecie mi cos polecic? podobno cos od arctic cooling jest dobre i w miare tanie ale nie wiem dokladnie co to... dobrze by tez bylo gdyby to bylo w miare ciche... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...