mkarkocha Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Czy jest dostępne dx9 na win 2000 i czy wszystkie gry na tym chodzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Czy jest dostępne dx9 na win 2000 i czy wszystkie gry na tym chodzą? 1442343[/snapback] Oczywiście że jest dx9 na win2k. Wszystkie gry (przynajmniej mi) chodza ladnie. Jeszcze zależy co masz na myśli mówiąc wszystkie gry :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 to nie nt żeby były problemy mam kumpla który od wypuszczenia win2000 nie uzywa niczego innego - w sumie trochę się nie dziwię po przedtem był w98 którego stabilnośc wołała o pomstę do nieba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkarkocha Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 to zainstaluję sobie win2000 bo kupiłem IBM-a NetVista z naklejką licencyjną więc chyba będę miał orginała :D A może wiecie czy mogę zainstalować win2000 z nieorginalnej płytki i wpisać kod z naklejki licencyjnej? I czy wtedy będę mógł pobierać poprawki ze strony microsoftu? I czy po takiej instalacji bedzie to legalny windows czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Czy jest dostępne dx9 na win 2000 i czy wszystkie gry na tym chodzą? 1442343[/snapback] DX9(pełna wersja) zawiera instalke dla 98/Me/2000/XP/2003. Instalator sieciowy pobiera tylko wersję pod dany system. to nie nt żeby były problemy 1442404[/snapback] Jak to nie NT? NT 5.0 ! to zainstaluję sobie win2000 bo kupiłem IBM-a NetVista z naklejką licencyjną więc chyba będę miał orginała :D A może wiecie czy mogę zainstalować win2000 z nieorginalnej płytki i wpisać kod z naklejki licencyjnej? I czy wtedy będę mógł pobierać poprawki ze strony microsoftu? I czy po takiej instalacji bedzie to legalny windows czy nie? 1442580[/snapback] Zainstalowac mozesz z czego chcieć, aby tylko kod był z takiej samej wersji. Przy braku oryginalnego CD w razie jakiejs kontroli możesz miec problem. Przy 2000 nie da się sprawdzic legalnosci przez sieć tak jak w XP, i nie mozna zablokowac aktualizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...