Skocz do zawartości
mkarkocha

Windows 2000 Professional

Rekomendowane odpowiedzi

Czy jest dostępne dx9 na win 2000 i czy wszystkie gry na tym chodzą?

1442343[/snapback]

Oczywiście że jest dx9 na win2k. Wszystkie gry (przynajmniej mi) chodza ladnie. Jeszcze zależy co masz na myśli mówiąc wszystkie gry :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to zainstaluję sobie win2000 bo kupiłem IBM-a NetVista z naklejką licencyjną więc chyba będę miał orginała :D A może wiecie czy mogę zainstalować win2000 z nieorginalnej płytki i wpisać kod z naklejki licencyjnej? I czy wtedy będę mógł pobierać poprawki ze strony microsoftu? I czy po takiej instalacji bedzie to legalny windows czy nie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy jest dostępne dx9 na win 2000 i czy wszystkie gry na tym chodzą?

1442343[/snapback]

DX9(pełna wersja) zawiera instalke dla 98/Me/2000/XP/2003. Instalator sieciowy pobiera tylko wersję pod dany system.

to nie nt żeby były problemy

1442404[/snapback]

Jak to nie NT?

NT 5.0 !

to zainstaluję sobie win2000 bo kupiłem IBM-a NetVista z naklejką licencyjną więc chyba będę miał orginała :D A może wiecie czy mogę zainstalować win2000 z nieorginalnej płytki i wpisać kod z naklejki licencyjnej? I czy wtedy będę mógł pobierać poprawki ze strony microsoftu? I czy po takiej instalacji bedzie to legalny windows czy nie?

1442580[/snapback]

Zainstalowac mozesz z czego chcieć, aby tylko kod był z takiej samej wersji. Przy braku oryginalnego CD w razie jakiejs kontroli możesz miec problem.

Przy 2000 nie da się sprawdzic legalnosci przez sieć tak jak w XP, i nie mozna zablokowac aktualizacji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi