Skocz do zawartości
ocp

A8n-sli Deluxe - Milczy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam problem z moja plyta glowna.

zainstalowalem najnowsze sterowniki, winda postawiona na nowym dysku. Niestety nie umiem sobie poradzic z dzwiekiem.

Ustawienia wygladaja na OK, i w biosie i w windzie, nic nie jest zmutowane, sluchwaki sprawne, wsadzone w zielona wtyczke, nawet je sterowniki Realteca wykrywaja. Po porstu juz nie moge... W sieci sa pytania dotyczace tego probelmu, ale nie ma jednoznacznych odpowiedzi.

Moze Wy mi pomozecie? Moze jakas wskazowka?

Asus A8N-SLI Deluxe

AMD64 3200+

GeForce 6800 GT Leadtek

2*512 Kingston

Chiftec 420W

Z gory wielkie dzieki!

P.S. Bede chcial flashowac biosa, moze jest jakis glupi bug?

Michal

Edytowane przez ocp

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. Może w jakimś odtwarzaczu multimedialnym masz dźwięk ustawiony na minimum, albo wyłączone jakieś wyjście.

2. Jest to raczej nowa płyta, więc aktualizacja BIOSu (najwygodniej spod windy poprzez Asus Update) może (ale nie musi) pomóc. Ja miałem problem z A7V880 i sieciówką (zrywała połączenie po kilkunastu sekundach- po aktualizacji- wszystko ok).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:mur:  :angry:  :rulez:

1443480[/snapback]

Dziekuje za rade. Szkoda ze bezuzyteczna.

po pierwsze, temat jest rozlegly wczesniejsze przeczytanie go zajelo mi 2h

po drugie, nie znalazlem w nim rozwiazania mojego problemu

po trzecie, rozwinal sie niekontrolowanie, zawiera kilkanascie problemow - to nie jest dobra forma forum :( jesli jestem moderatorem to wez pod uwage ta krytyczna uwage!

pozdrawiam

Michal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi