Max. Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 niedługo chce kupić uzywanego laptopa, nie zalezy mi na wysokiej technologi, coś do 500 mhz, bateria tez nieważna, ale zalezy mi aby długo mi jeszcze pochodził. Na co głównie patrzeć podczas jego kupna ? - czy poprawnie sie system odpala ? - czy gniazdka sie nie ruszają ? - czy w środku nic nie lata ? to takie główne aspekty chyba, ale niewiem jak sprawdzić czy wyświetlacz jest wporządku ? mże znacie jakieś sztuczki na sprawdzenie tego ? I w ogóle jakie bywają jeszcze częste awarie takich używanych notebooków ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 patrz czy matryca nie ma bledow, czy porty sa dobrze obsadzone, czy obudowa nie ma pekniec (rysy to norma). przygladnij sie czy zawiasy nie sa rozruszane/nadlamane, w jakim satnie jest klawiatura, czy komp nie ma sladow niewprawnego rozkrecania etc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 wystarczy sie troche rozejrzec po tematach, tu juz byl poruszany temat http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=124401 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...