ricko11 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Witam. Mam u siebie na plycie zintegrowanego realteca 850 i chcialbym ten shit wymienic na cos lepszego. Moje pytanie tyczy sie tego ze niedawno przeczytalem ze karty dziekowe na PCI o wiele bardziej obciazaja procka niz uklady zintegrowane. Czy to prawda?? Wyczytalem ze taka np. Audigy 2 potrafi w chwiolach krytycznych zrzerac nawet do 20% mocy procka!! Prosze o pomoc bo nie wiem co robic poniewaz wydajnosc stawiam na pierwszym miejscu!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jg5 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Zrób test na obciązenie procka RM 3DSound 1.24 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_JFK_ Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 H m tak lukam na twój config i widzę, że o co jak o co ale o wydajność to ty się martwic nie powinieneś. Mam Audigy 1 i nie zauważyłem jakiegoś zwolnienia po przesiadce ze zintegrowanego xxxx . Jak Ci spadną 7 klatek to chyba świat sie nie załamie. A co to za przyjemność grac na zintegrowanej karcie w najnowsze gry. Jak raz zagrasz np w HL 2 lub Thie 3 na Audigy to już na bank nie wrócisz to tego badziewia. Z tymi 20 % to chyba przegięli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...