samhain Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Witam serdecznie zapraszam... :D jak co roku: Gdańsk i wakacje... termin? 29-31 lipca :) wiecej na www.zjazd.pl p.s. prosze o przyklejenie jesli mozna ;) Edytowane 13 Maja 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 fajnie fajnie ! tylko jak dla mnie to szkoda ze w srodku wakacji a nie np. pod koniec !:-/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Bo pod koniec to jest zlot Tweak'a ;] Bedzie prawda :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 fajnie fajnie ! tylko jak dla mnie to szkoda ze w srodku wakacji a nie np. pod koniec !:-/ 1449454[/snapback] dlatego ze pod koniec wakacji marudy plakaly ze za pozno ;) termin dopasowany do wiekszosci ;) Bo pod koniec to jest zlot Tweak'a ;] Bedzie prawda :> 1449769[/snapback] a ja sie tym nie zajmuje, pytaj organizatorow tamtej imprezy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 a ja sie tym nie zajmuje, pytaj organizatorow tamtej imprezy... Tyle wiem, ale to była odpowiedz do uwagi sectora :) Za duzo imprez bylo by pod koniec wakacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 szykuj sie Sami, bo sie zjawie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Ja będę na 99% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 (edytowane) szykuj sie Sami, bo sie zjawie ;] 1451166[/snapback] juz sie uczesalem :D edit: rejestracja uczestnikow ruszyla - zapraszam :) Edytowane 22 Maja 2005 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Też sie pojawie na tym zlocie :P Jedzie ktoś z wrocka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Jeśli mi się uda, to przyjadęjako oficjalna delegacja CHIPa. Może jakiś felietonik zrobię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Jeśli mi się uda, to przyjadęjako oficjalna delegacja CHIPa. Może jakiś felietonik zrobię. 1464489[/snapback] Adama nie bedzie? :( znaczy nie to ze nie zapraszam ;) daway :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 chciałbym się przej=echać na ten zlot zabrałem się za wypełnianie rejestracji i zatrzymałem się na tym czy chcę nocleg proponowany przez organizatorów - i nie wiem czy chcę :D bo nic nie wiem o szczegółach - gdzia jak i za ile, proszę o info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 chciałbym się przej=echać na ten zlot zabrałem się za wypełnianie rejestracji i zatrzymałem się na tym czy chcę nocleg proponowany przez organizatorów - i nie wiem czy chcę :D bo nic nie wiem o szczegółach - gdzia jak i za ile, proszę o info 1465578[/snapback] powiem wstepne ustalenia... koszt staram sie max 20 pln osoba / doba... zawsze mozesz zaznaczyc ze nie chcesz noclegu, a jak beda znane juz blizsze szczegoly to napisac maila i sie zgodzic... proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 ok, jak coś to trzymam cię za słowo sam a taki układ z zakwaterowaniem myśle ze by odpowiadał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 sam-a te wspaniale zeszloroczne namioty?? jestem w stanie zaplacic, by w nich spac :] tylko taki stoliczek na srodku by sie przydal ;) cysterne spirytusu skolujemy sami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 sam-a te wspaniale zeszloroczne namioty?? jestem w stanie zaplacic, by w nich spac :] tylko taki stoliczek na srodku by sie przydal ;) cysterne spirytusu skolujemy sami ;] 1467780[/snapback] hyhyh specjalnie 4 u rozbije jeden przed miejscem noclegu ;) hyhyhy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 A ja sie yush jeszcze raz spytam czy ktoś jedzie na zlot z wrocka lub okolic ??? :wink: Jak coś wiecej info ma cie tu dojazd z wrocka na zlot Zbieramy jak najwiecej osób do podrózy zeby było namrażniej :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Jak da rade to też przyjade do Gdańska, po przejrzeniu listy osób zarejestrowanych mogę powiedzieć, że trochę osób będzie z Tweak-a. Zobaczymy jak z wolnym będzie ale na dzień dzisiejszy to myślę, że pojade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
42ne Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Może też się pojawie, ale dlaczego te wszystkie zloty są nad morzem? Strasznie daleko... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Może też się pojawie, ale dlaczego te wszystkie zloty są nad morzem? Strasznie daleko... :( 1483822[/snapback] bo na 'nizej' nikomu nie chce sie robic widac... a mowiac 'nizej' bron boze sie nie wywyzszam :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 ....bo nad morzem fajnie jest....i kaca nie ma takiego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Niemiec ale to nie to co Tweak w Dziwnowie i rzeczy jakie można spokać w kibelku (uwaga śliska podłoga:) ). To fakt kac mniejszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 masz na mysli tripple channel?? :> :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 bruce nie to zeby było to okrutne co zrobił w tedy power chyba jakies foty z tego były :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 tripple channel nie przebije chyba nikt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober9035 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 ktoś jedzie z wawy pkp to proponuje zakupić miejsca w jednym przedziale aby lepiej sie poznać przy lampce(albo kilkunastu) komandosa istnieje też opcja w wódeczką Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 ktoś jedzie z wawy pkp to proponuje zakupić miejsca w jednym przedziale aby lepiej sie poznać przy lampce(albo kilkunastu) komandosa istnieje też opcja w wódeczką 1490378[/snapback] gadaj z bruce'm on pewnie jedzie, ale znajac go to pojedzie stopem (bo co to za frajda jechac pkp z warsem :D) z komadnosem tez sie dogadacie pewnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 jako ze zjazd baaardzo blisko a wielu sie zastanwia czy byc... moze kilka danych ktore pomoga podjac decyzje... nagrody w konkursach na kwote PONAD 20 000 pln, chcecie zobaczyc ich czesc? prosze: http://www.realitynet.pl/forum_viewtopic.php?54.15398 na imprezie oprocz znanych konkursow i dobrej zabawy pokazy najnowszego sprzetu oc & mod, firmy wystaiajace sie pokaza produkty, ktorych premiera byla na ostatnich targach Computex 2005... oraz wiele wiele wiecej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 ja jade z.....raczej z wawy.... ;p dogadac sie mozemy co do wodeczki i piwka i moze czegos niealkoholowego ;p a no i przedzial dla palacych!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 A ktoś z wrocka lub okolic jedzie na zlot ??? Jak coś wiecej info ma cie tu dojazd z wrocka na zlot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...