Skocz do zawartości
samhain

4 Ogólnopolsk Zjazd O/c & Moders - Gdańsk 2005

Rekomendowane odpowiedzi

fajnie fajnie ! tylko jak dla mnie to szkoda ze w srodku wakacji a nie np. pod koniec !:-/

1449454[/snapback]

dlatego ze pod koniec wakacji marudy plakaly ze za pozno ;) termin dopasowany do wiekszosci ;)

Bo pod koniec to jest zlot Tweak'a ;]

Bedzie prawda :>

1449769[/snapback]

a ja sie tym nie zajmuje, pytaj organizatorow tamtej imprezy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałbym się przej=echać na ten zlot

zabrałem się za wypełnianie rejestracji i zatrzymałem się na tym czy chcę nocleg proponowany przez organizatorów - i nie wiem czy chcę :D bo nic nie wiem o szczegółach - gdzia jak i za ile, proszę o info

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

chciałbym się przej=echać na ten zlot

zabrałem się za wypełnianie rejestracji i zatrzymałem się na tym czy chcę nocleg proponowany przez organizatorów - i nie wiem czy chcę :D bo nic nie wiem o szczegółach - gdzia jak i za ile, proszę o info

1465578[/snapback]

powiem wstepne ustalenia...

koszt staram sie max 20 pln osoba / doba... zawsze mozesz zaznaczyc ze nie chcesz noclegu, a jak beda znane juz blizsze szczegoly to napisac maila i sie zgodzic... proste :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sam-a te wspaniale zeszloroczne namioty??

jestem w stanie zaplacic, by w nich spac :]

tylko taki stoliczek na srodku by sie przydal ;)  cysterne spirytusu skolujemy sami ;]

1467780[/snapback]

hyhyh specjalnie 4 u rozbije jeden przed miejscem noclegu ;)

hyhyhy :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak da rade to też przyjade do Gdańska, po przejrzeniu listy osób zarejestrowanych mogę powiedzieć, że trochę osób będzie z Tweak-a.

Zobaczymy jak z wolnym będzie ale na dzień dzisiejszy to myślę, że pojade

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ktoś jedzie z wawy pkp to proponuje zakupić miejsca w jednym przedziale aby lepiej sie poznać przy lampce(albo kilkunastu) komandosa istnieje też opcja w wódeczką

1490378[/snapback]

gadaj z bruce'm on pewnie jedzie, ale znajac go to pojedzie stopem (bo co to za frajda jechac pkp z warsem :D) z komadnosem tez sie dogadacie pewnie :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jako ze zjazd baaardzo blisko a wielu sie zastanwia czy byc... moze kilka danych ktore pomoga podjac decyzje...

nagrody w konkursach na kwote PONAD 20 000 pln, chcecie zobaczyc ich czesc?

prosze: http://www.realitynet.pl/forum_viewtopic.php?54.15398

na imprezie oprocz znanych konkursow i dobrej zabawy pokazy najnowszego sprzetu oc & mod, firmy wystaiajace sie pokaza produkty, ktorych premiera byla na ostatnich targach Computex 2005... oraz wiele wiele wiecej ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi