sector Opublikowano 18 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2005 ja bym chetnie wpadl ale jak pisalem wyzej nie dam rady a z UK to raczej daleko :) ale jakby nie bylo Samhain pozdrow odemnie eLDka :) i bawcie sie dobrze chlopaki a no i najwazniejsze nie pijcie za malo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 pisze trutaj bo nioe mam czasu :/ prosze wykreslic moj wpis z listy uczestnikow :/ niestety nie moge przyjechac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
birdman Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 pisze trutaj bo nioe mam czasu :/ prosze wykreslic moj wpis z listy uczestnikow :/ niestety nie moge przyjechac 1568398[/snapback] wez no nie rob szopek i przyjezdzaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 27 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2005 Przykro mi ja też nie przyjade bo pracuje w piątek na nocke, no i jestem lekko spłukany do 15 sierpnia:/ Sorrka panowie, za rok się pojawie. Miłej zabawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 28 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2005 Do zobaczenia jutro :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) Wrocił juz ktoś? Ja własnie tak i musze powiedziec jedno - fajnie było ;) troche sie spociłem ;) Jest jeszcze ktos co mieszka w trojmiescie a był na zjezdzie? Edytowane 29 Lipca 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 Jest jeszcze ktos co mieszka w trojmiescie a był na zjezdzie? Myślę, że na pewno Samhain :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 @kszonek Zdjecia jakies masz? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 29 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2005 (edytowane) Mam na komie.... ale nie mam kabla :| ani irdy ani nic, niestety nie pomyslałem zeby aparat wziac - stary trup, ale jest ;) No o Samhainie to wiem raczej :D :D :D , ale moze ktos inny :> Apropo Samhaina to byłem ciekaw jak wygląda - teraz wiem ;) Ma fajne poczucie humoru co mi sie podoba, a na forum taki "dowcipny" nie jest ;) Edytowane 29 Lipca 2005 przez kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 http://www.realitynet.pl/forum_viewtopic.php?54.15946 fotosy na cieplo... dzis wiecej atrakcji wiec zapraszam.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAZIR Opublikowano 30 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2005 I u nas pierwsza część fotorelacji: http://www.mod-planet.com/index.php?module...page&pageid=262 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Impreza się zakończyła więc temat można zdjąć. Odlepiony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...