kurek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) PawelDK ja nie zostalem zlinczowany moze dla tego ze nie mam x-360 i gracze nie palaja rzadza zemsty (joke) Dziwie sie ze ktos tu pisze ze ta gra dobrze wyglada, przeciez poziom graficzny tej gry to zenada (pomijam wymagania ktore slowu "niewspolmierne" nadaja nowy sens). Ja sie zastanawiam czy to nie spisek bila zeby gra na iksa odbiegala graficznie od tej na pieca, bo oczom nie wierzylem ze mam 20fps i grafike ktora sie powinna zmiescic i dzialac na ATI8500 64mb Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) nie wiem co Wy chcecie od tej gry, rewelka nie jest, ale gra się przyjemnie na początko odpaliłem 800x600, ale potem dałem ze wszystkim na high w 1024x768 i nie schodzi poniżej 20fps więc tak tragicznie nie jest pograłem sobie w pierwszą misje kampanii i na pewno do tej gry wrócę grafika nie jest jakaś mega wypas, ale narazie widziałem jedną lokację, może później będzie to wyglądało lepiej ogólnie gdyby wstawiono teksturki o wyższych rozdziałach to nie wiem jaki sprzęt trzeba by mieć do tego, aby pograć, bo widać, że silnik ma możliwości, nie zwalnia przy większych przestrzeniach, a to plus zaraz wrzuce jakieś ciekawe screeny: Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Dalsze testy: wybuchy w tej gdzie wygladaja tragicznie. ja sie zastanawiam czy to ta sama firma wydawala te 2 gry. wersja na xbox 360 bije wersje na pc na glowe. to jest calkowicie inny poziom gier. jak zobaczylem wybuchy w wersji na konsole to mi szczena opadla a tu wygladaja jak w CS ie. Samochody podczas wybuchu wogole nie odrywaja sie od ziemi. Paranoja. Dobrze, ze nie inwestowalem juz w PC bo bym sie zalamal widzac takie gry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Ba kucyk nawet w 1280x1024 sie da grac i wsio na maxa bez aa i afx4 tylko trzeba chwilke w to pograc na poczatku powiedzialem ze gniot bo mi sie textury czarne na ziemi robiły :P ale juz sie z tym uporałem i całkiem całkiem tylko cos mi sie zdaje ze jakbym wmontował physixa to z 30 fps sie nie zrobi 60 :). @paweldk no bo w x360 zaimplementowali pełną fizyka , a do pc trzeba dokupic małe gówienko firmy ageia :/. P.S.: Czy ktoś juz widział to wogóle w Polsce ??:). Gry juz sie powoli wysypuja a karty pewnie dotra do nas za 6 miechów , juz mnie denerwuje ten kraj.ehh Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ba kucyk nawet w 1280x1024 sie da grac i wsio na maxa bez aa i afx4 tylko trzeba chwilke w to pograc na poczatku powiedzialem ze gniot bo mi sie textury czarne na ziemi robiły :P ale juz sie z tym uporałem i całkiem całkiem tylko cos mi sie zdaje ze jakbym wmontował physixa to z 30 fps sie nie zrobi 60 :). @paweldk no bo w x360 zaimplementowali pełną fizyka , a do pc trzeba dokupic małe gówienko firmy ageia :/. dodać trzeba - gówienko w cenie x-a :D ja po wakacjach zaopatruje się w 360 bo tak dalej być nie może B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) No moze i masz racje ze sie zaopatrujesz , ale mam telewizor z innej epoki wiec jeszcze bym musial kupic jakis z tej a wowczas 5k pekłoby spokojnie a za 5k to mam takiego pieca ze x360 wymieka :D. No na poczatku wiadomo zw 1k ta karta bedzie kosztowac spokojnie , ale juz tak za 6 miesiecy to padnie to wszystko na pysk :). Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) No moze i masz racje ze sie zaopatrujesz , ale mam telewizor z innej epoki wiec jeszcze bym musial kupic jakis z tej a wowczas 5k pekłoby spokojnie a za 5k to mam takiego pieca ze x360 wymieka :D.jak jeszcze mogę OT ; jeżeli Ci sie wydaje, że za 5k miałbyć kompa przy którym wymięka x360 to chyba sobie ze mnie żartujesz :lol: dwie grafy + ageia to kwota 5k i wtedy można mówić o równych szansach w wydajności, ale dochodzi tutaj jeszcze coś takiego jak marketing i olewka pecetowych graczy, a tego już nie wykupisz za żadne pieniądze - widać to po tym tytule nie to, że jestem jakimś konsolowcem (ps2 miałem 4 miechy :D) ale widzę co się dzieje na rynku, zresztą chyba każdy widzi według mnie sensu inwestowania w pc przy takiej mocy x360 nie ma, myślę, że za 2 latka to sie znowu zmieni, jak konsolki już nie będą takie el0 mocne to wtedy będzie można spowrotem myśleć o pc do gier Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) imho tu nie chodzi o moc iksa tylko niemoc (oplacana) programistow zeby nie robic gier na pc a jak juz robic to takie zeby wygladaly jak uninstall. i sklaniac do kupna konsoli. Czyli nie kijem go to pala. Nie chcecie konsoli anyway? Odetniemy was od gier. Bo to co zrobili z GR3 nie pozostawia mi watpliwosci. Takie moje zdanie. Gdyby tyko pewnosc ze kazdy dobry RPG wyjdzie na x-boxa360. Bo pozycje nastawione na szybka rozgrywke to owszem ale co z reszta :/ kucyk grasz w 800x600? na swoim lapie? Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez kurek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 imho tu nie chodzi o moc iksa tylko niemoc (oplacana) programistow zeby nie robic gier na pc a jak juz robic to takie zeby wygladaly jak uninstall. i sklaniac do kupna konsoli. Czyli nie kijem go to pala. Nie chcecie konsoli anyway? Odetniemy was od gier. Bo to co zrobili z GR3 nie pozostawia mi watpliwosci. Takie moje zdanie. kucyk grasz w 800x600? na swoim lapie? ustawiło się 800x600, ale dałem potem 1024x768 i śmiga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) racja kucyk ja ostatniarzeczą jaką teraz zakupiłem do kompa to 2gb ramu, od teraz zero upgradów, czekam tylko na wejscie ps3 i x360 w wersji z prockiem w 65nm, cena pójdzie w dół i konsola nie będzie sie grzała, też nie mam super telewizora ale nie widzę nic co by staneło na przeszkodzie aby na nim grać, a kolejnych tysięcy w sprzęt nie bedę ładował tym bardziej że nie da sie w te gry i tak płynnie grać, komputer to takie fajne urządzenie do internetu i grania w co prostsze gry ;) Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez ptys Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No moze i masz racje ze sie zaopatrujesz , ale mam telewizor z innej epoki wiec jeszcze bym musial kupic jakis z tej a wowczas 5k pekłoby spokojnie a za 5k to mam takiego pieca ze x360 wymieka :D. No na poczatku wiadomo zw 1k ta karta bedzie kosztowac spokojnie , ale juz tak za 6 miesiecy to padnie to wszystko na pysk :).mialbys najbardziej wypasnego kompa na swiecie a ta gra nadal by kiepkso wygladala. co z tego , ze mialbys super wysoka rozdziala, max anizo i aa jak w wersji na pc textury sa do [gluteus maximus]. a co do telewizorka to po co ?? ja na konsoli gram na tym samym monitorze co pc jest podlaczony. wiadomo na telewizorku 32 cale hdtv wygladalo by to jeszcze lepiej ale jak kogos nie stac zawsze jest taka opcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Cos w tym jest co mówicie, wiec przez te 2 latka trzeba wyinstalowac winde i pobawic sie troszeczke linuxem :) i olac gry na jakis czas, bo jak mają robic gnioty to niech wogóle ich nie robią. Xa360 se nie kupie bo dziewczyna powie mi , że juz całkiem zbzikowałem i sobie znajdzie kogos innego :P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Cos w tym jest co mówicie, wiec przez te 2 latka trzeba wyinstalowac winde i pobawic sie troszeczke linuxem :) i olac gry na jakis czas, bo jak mają robic gnioty to niech wogóle ich nie robią. Xa360 se nie kupie bo dziewczyna powie mi , że juz całkiem zbzikowałem i sobie znajdzie kogos innego :P.jak dobrze zagadasz to sobie kupisz ;) moja narzeczona tez na poczatku cos tam mowila na ten temat ale odpowiednio jej wytlumaczylem po co mi to i bylo ok :). dobra koniec offtopa :P wlasnie odpalilem wrsje konsolowa, normalnie to sa 2 calkowicie rozne gry. jakbym mial apart cyfrowy to bym kliknal jakies zdjecie, ale w sumie na necie jest duzo screenow z tej gry + filmiki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 z kupnem X360/lub innej konsoli radzę poczekać do 2007r kiedy to pojawi sie PS3 oraz X360 z procem 65nm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 z kupnem X360/lub innej konsoli radzę poczekać do 2007r kiedy to pojawi sie PS3 oraz X360 z procem 65nma co z tego ze bedzie xbox z nowym procem ?? poczytaj oficjalna wiadomosc od microsoftu. nowy procesor ma tylko i wylacznie zmniejszyc wydalane cieplo i mniejszy pobor energii ma byc. wydajnosc nadal bedzie taka sama. zreszta to nie jest odpowiedni dzial na ta rozmowe :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Czemu na kazdym skrinie widze te sama bron? Ale w sumie bym sie nie zdziwil, po tych jazdach z teksturami, ze dali nam 1 bron do dyspozycji ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Czemu na kazdym skrinie widze te sama bron? Ale w sumie bym sie nie zdziwil, po tych jazdach z teksturami, ze dali nam 1 bron do dyspozycji ;]]]] bo to 1 misja. pozniej pewnie bedzie mozna wybierac sobie bron przed misja ( przynajmniej w wersji na konsole tak jest) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ja się boję to włączać po tym co zrobili z Lockdown... Z racji sprzętu który posiadam nie zwracam już w grach większej uwagi na grafę... liczy się klimat i grywalność, a to zostało w ostatnich częściach serii skutecznie zabite... imho... :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 pamietam ze poprzedni ghost recon tez dlugo nie mogl znalezc godnej konfiguracji do plynnej gry (direct3D) strasznie ciol nawet na szybkich kompach i tez rozczarowal graficznie. Ghost Recen widze z istnym namaszczeniem celebruje ta regule. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Poprzedni ghost mial buga przez ktory strasznie klatkowal. Bez patcha nie dalo sie grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Gameplay też mnie zawiódł, każę kolesiowi mnie osłaniać, a on stoi sobie odwrócony i nic. Wybuchy granatów jakieś dziwne są. Dżwięk broni jest jeszcze dość dobry, ale tylko własnej broni. Przeciwnicy łatwi do zestrzelenia, padają od jednego strzału z odległości ponad 100 metrów. Tak w ogóle to nie przeszedłem demka, bo się znudziło po paru minutach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Ja się boję to włączać po tym co zrobili z Lockdown... Z racji sprzętu który posiadam nie zwracam już w grach większej uwagi na grafę... liczy się klimat i grywalność, a to zostało w ostatnich częściach serii skutecznie zabite... imho... :sad: Nie pękaj. Warto odpalić tę grę. Tak w demo przycinam, że 2 checkpoint dopiero zaliczony. :D Podobają mi się np: momenty walki od strony dźwiękowej. Świst kul, rykoszety i fruwające odłamki kruszonego tynku dają możliwość optymalnej "wczuty". ;) Jeśli chodzi o grafikę to w moim mniemaniu z dużym naciskiem na słowo "moim" :lol: przyznaję, że to nie mistrzostwo świata ale jakiejś tragedii nie ma. Jest to kolejny przykład na to, iż nie ma co się sugerować przedpremierowym prezentacją. Zresztą sądzę, że to nie wszystko i w full wersji zobaczymy więcej. O matko ale jestem naiwny. :rolleyes: Gdzie jest Hydro? Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez qqrydza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Sorki za OT ale kredyt chyba trza ziąść aby sie pocieszyc physxem :/ http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...it_PCI_OEM.html Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Sorki za OT ale kredyt chyba trza ziąść aby sie pocieszyc physxem :/ http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...it_PCI_OEM.htmlciekawe kiedy się będzie je łączyło w "SLI" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) a co z tego ze bedzie xbox z nowym procem ?? poczytaj oficjalna wiadomosc od microsoftu. nowy procesor ma tylko i wylacznie zmniejszyc wydalane cieplo i mniejszy pobor energii ma byc. wydajnosc nadal bedzie taka sama. zreszta to nie jest odpowiedni dzial na ta rozmowe :)po pierwsze warto poczekac aby miec mozliwosc porównania tych konsol (PS3 vs X360) - bo jesli juz zabierac sie za kupno konsoli lepiej miec do wybory inny produkt (wieksze pole manewru) Po drugie zmniejszone wydalanie ciepła i mniejszy pobór energii to BARDZO ISTOTNA RZECZ, na dodatek nowe konsole z procem 65nm beda posiadały dysk o pojemnosci powyżej 80GB(do wersji PREMIUM) . WIEC WARTO SIE WSTRZYMAC Z ZAKUPEM X360 Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość helmut Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 (edytowane) Cos w tym jest co mówicie, wiec przez te 2 latka trzeba wyinstalowac winde i pobawic sie troszeczke linuxem :) i olac gry na jakis czas, bo jak mają robic gnioty to niech wogóle ich nie robią. Xa360 se nie kupie bo dziewczyna powie mi , że juz całkiem zbzikowałem i sobie znajdzie kogos innego :P. :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: ooo pantoflarza mamy boi sie wlasnej [gluteus maximus] to ona ciebie sie powinna bac ale jesli lubisz byc pomiatanym i z natury jestes ulegly to twoja sparawa. Z drugiej strony nie masz sie czym chwalic a szczegolnie na forum. oooo cienki bolek oo oo oo Dalsze testy: wybuchy w tej gdzie wygladaja tragicznie. ja sie zastanawiam czy to ta sama firma wydawala te 2 gry. wersja na xbox 360 bije wersje na pc na glowe. to jest calkowicie inny poziom gier. jak zobaczylem wybuchy w wersji na konsole to mi szczena opadla a tu wygladaja jak w CS ie. Samochody podczas wybuchu wogole nie odrywaja sie od ziemi. Paranoja. Dobrze, ze nie inwestowalem juz w PC bo bym sie zalamal widzac takie gryszwedzkie studio robilo wersje na pc calkowicie inny silnik graficzny i lokacje to praktycznie dwie rozne gry Sorki za OT ale kredyt chyba trza ziąść aby sie pocieszyc physxem :/ http://www.sirius.pl/komputery/towar_cenni...it_PCI_OEM.html juz widze te kolejki po ten bajerek za ta cene :lol2: :lol2: :lol2: za ta kase to juz lepiej xbox360 kupic :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: Edytowane 27 Kwietnia 2006 przez helmut Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 teraz będzie głupie pytanie : ruszy to dziadostwo z 25 klatkami (detale 75%) na GF 6600GT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 mojej "klasy" sprzet juz wysiada, czekam na HL:EO , przynajmniej tam plynnie se pogram, ... a i jeszcze sin episodes :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDK Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 po pierwsze warto poczekac aby miec mozliwosc porównania tych konsol (PS3 vs X360) - bo jesli juz zabierac sie za kupno konsoli lepiej miec do wybory inny produkt (wieksze pole manewru) Po drugie zmniejszone wydalanie ciepła i mniejszy pobór energii to BARDZO ISTOTNA RZECZ, na dodatek nowe konsole z procem 65nm beda posiadały dysk o pojemnosci powyżej 80GB(do wersji PREMIUM) . WIEC WARTO SIE WSTRZYMAC Z ZAKUPEM X360 co z tego ze mniejsze cieplo ?? ja mam obecna wrsje i sie tak nie grzeje. to tylko zmiana technologi ktora na wydajnosc nie bedzie miala wplywu. co do 80 GB podaj zrodlo tej informacji. ja nigdzie takiego info nie widzialem a sledze najwazniejsze portale o xbox 360. microsoft nie moze i nie zrobi tak, ze nastepne wersje beda lepsze niz te co sa teraz. chyba, ze zaproponuje tym co maja mniejsze dyski wymiane. co do wyboru 2 konsol to zobacz jak bedzie. xbox 360 bedzie mial juz mase gier w tym wiele hitow. ps3 kilka tytulow i raczej na jakies hity i super dopracowane gry na samym poczatku nie ma co liczyc. jesli ps3 bedzie mialo gry ktore pasuja mi to na 100% kupie ta konsola i bedzie stala obok xboxa, a jesli profil gier bedzie podobny do gier z ps2 to ja podziekuje.koniec offtopa. jak chcesz pogadac o konsoli to zapraszam na gg. co do kart fizyki to obecny zakup jej mija sie z celem. mysle, ze za duzej roznicy nie uswiadczymy w ghoscie bo gra zostala spaprana w wersji na pc. tak jak napisal helmut lepiej kupic xboxa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:RoGeR:. Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Co do kart do fizyki to tez na razie dam sobie spokuj i poczekam na koniec roku na premiere nowego rdzenia ATi R600 ktory ponoc ma miec rowniez zaimplementowany zaawansowane liczenie zjawisk fizycznych. Na dodatek ma obslugiwac DX10. :) Wiec ja sobie spokojnie poczekam jak sie wszystko rozwinie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...