s0n1c Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zobacz tutaj. Mozna sciagnac wersje demo (trial?). A full wersja za free?? hmm tylko na p2p - Nielegalne! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Nie da sie, trzeba kupic program, aby miec pelna wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 Panda Platinum Internet Security 2005 ( 9.02.00 ) można zasssać pełną wersje za free ? 1520621[/snapback] Poszukaj tu - wystarczy wpisać nazwę tego czego szukasz : http://www.filemirrors.com/ " P.S. Robisz to na własną odpowiedzialność . " Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy_bos Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 (edytowane) A powiedzcie mi który z tych programów jest najprostrzy w obsłudze (najlepiej jak by to był jeden z pierwszej dziesiątki). Potrzebuje jakiegoś antyvira którego mógłbym bratu na kompie zainstalować i chciałby żebym ciągle niemusiał do niego latać sprawdzać co i jak. Ja mam F-secure i jest zajebisty ale mój brat by miał z nim problemy. To więc który polecacie ?? Edytowane 30 Czerwca 2005 przez siwy_bos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGOLSEN Opublikowano 30 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2005 korzystam z pandy platinum i jestem zadowolony, choc chyba mniej niz z titanium ktorego mialem poprzednio.tamten przynajmniej do mnie nie mowil, bo ten przy wlaczeniu i skanie gada do mnie ludzkim glosem - brrrr...przerazajace; 1520261[/snapback] Tę funkcję można przecież wyłączyć . Wystarczy wejść w zakładkę Ustawienia/Dźwięki i zaznaczyć-wstawić ptaszka na Wyłącz dźwięki . Można też w tej samej zakładce odchaczyć wszystkie zaznaczone ptaszkami dźwięki . Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JedrzeJ Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 sciagnolem, zainstalowalem, legalnie zarejestrowalem (:P) pande titanium wszystko fajnie ladnie ale strasznie zamula kompa, komp sie wlancza i wylancza 2x dluzej niz bez pandy i coz... bede szukac dalej :) sprobuje teraz kacpra. mialem jeszcze NOD32 ale strasznie dziwny program, dziwnie skanuje i nawet nie wiem czy to skanuje czy to co innego robi :f Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.cox Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 (edytowane) Więc do tego mętliku o antywirach dołączę się jeszcze ja.Norton odpada,spowalnia system,a ponad to kiedyś nie mógł wywalić mi głupiego netbusa.Kaspersky to skuteczny muł.Jeśli ktoś chce z 3000+ przesiąść się na 1500+ to polecam.Panda skuteczna i w miarę szybka.Wygodna i łatwa w obsłudze.Przydaje się wbudowany firewall.Zostałem przy NOD32.Jest najszybszy chociaż nie wykrywa wszystkiego badziewia(a są które wykrywają?) Edytowane 6 Lipca 2005 przez dr.cox Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 6 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2005 Nod najszybszy ? Uzywalem go troche czasu, jednak zajmuje on wiecej pamieci niz Kaspersky, proponuje zrobic taki maly test, wlaczyc wszystkie opcje skanowania i zabiezpieczen w obudwu produktach i zobaczyc ile zajmuja pamieci u mnie wygladalo to nastepujaco: Nod32: 14-22MB Kaspersky: 8-16MB Wiec sterotyp ze nod32 zajmuje malo pamieci/procka mozna wsadzic miedzy ksiazki, no chyba ze sie ma wylaczonych 40% funkcji to owszem jest "lekki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...