sawitar Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Witam wszystkich. Mam taką fanaberie. Chciałbym sobie zamontować kamerke w obudowie wyświetlacza w laptopku. Poszukuje jakiegoś małego dawcy elektroniki. Moze szanowni forumowicze dysponują zdjęciami bebechów swoich kamer internetowych i mogli by je zamiescic. Szczegolnie interesuja mnie modele "Creative WebCam Notebook" i Creative WebCam Ultra Notebook". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Zamiast demolowac lapka to kup lepiej ASUSa z wbudowana kamerka :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawitar Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Dzięki. Bardzo mi pomogłeś. p.s. Gdybym chciał nowego laptopa to nie pytałbym bym o zdjęcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...