warlik Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Czesc! Mam takie pytanie..... Czy moglby ktos mi pomoc?? A mianowicie chcialbym wycisnac maximum z mojego kompa tylko nie wiem jak :(.... Moj sprzet to : Plyta Glowna: ASUS A7N8X-E Deluxe Procesor: AMD Athlon XP 2500+ ( Barton ) Ram: 512mb Kingston Grafika: Plait GeForce 5900XT 128mb AGP x8 Dysk: Samsung 120 Gb 7000rpm System Operacyjny: Win XP Profesional (SP2) Chcialbym wycisnac max z tego kompa BEZ DOKUPYWANIA czesci..... Bym byl wdzieczny za wszelka pomoc...... pOzdrO 4aLL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Najpierw przestudiuj FAQ a potem Do podstawowych zagadnień !! A nie tutaj zasmiecasz EXTRemealne O/C !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Zgadzam sie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Przed FAQ jeszcze http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules i zmien tytuł tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...