Skocz do zawartości
shakur_45

Opaska Magnetyczna

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos kupil taka opaske na kolano ?? jestem ciekaw czy to cos daje, bo chetni ebym to kupil wiele nie kosztuje, a moze pomoze... bralem glukozamine i tak srednio pomagala, byl jeszcze jeden fajny srodek, ale wylecialo mi teraz z glowy, jednak to sa drogie rzeczy no i szkodliwe dla zdrowia na dluzsza mete, przecieez to tabsy sa ... dlatego zastanawiam sie nad opaska

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe a tak sie zastanawiam wlasnie - czemu nikt nie sprzedaje magnetyzerow na krew ? zakladasz na nadgarstek taki magnes neodymowy i porzadkuja ci sie molekuly krwi dzieki temu muzg lepiej sie dotlenia i wolniej sie meczy a ty masz lepsze samopoczucie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

. bralem glukozamine i tak srednio pomagala, byl jeszcze jeden fajny srodek, ale wylecialo mi teraz z glowy, jednak to sa drogie rzeczy no i szkodliwe dla zdrowia na dluzsza mete, przecieez to tabsy sa ... dlatego zastanawiam sie nad opaska

1443371[/snapback]

Glukozamina nie pomaga na wszystko zwiazane ze stawami. Twierdzisz ze jedzie zoladek to prawda, ale mozna stosowac tabletki np 1500 mg zamiast 3 po 500mg poza tym wystepuje tez w plynnej postaci

P.S co masz za problem z kolanem?? jakie schorzenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi