dade Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Witam mam prosbe o podanie składni, która dziiała odwrotnie do net use np. lpt1: \\printer1\p3 persist czyli jak zakończyć na danym porcie przechwytywanie pod dosem w windowsie xp pozdr i z góry dzieki za odp. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelsz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Witam mam prosbe o podanie składni, która dziiała odwrotnie do net use np. lpt1: \\printer1\p3 persist czyli jak zakończyć na danym porcie przechwytywanie pod dosem w windowsie xp pozdr i z góry dzieki za odp. :) 1443388[/snapback] Pewny nie jestem ale z tego co pamietam to net use lpt1: /delete a poza tym to masz podpowiedz net use /? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dade Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...