fedorek Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 mam kamerke JVC GRDVL320U, i nie wiem jak zgrac na kompa film przez s-video, karta graficzna to Ge Force 3 Ti 200, jakiego programu potrzebuje i co mam zrobic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 a nie lepiej w DV przez FireWire Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedorek Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 nie mam wejscia w kompie takiego, jedyna opca zrzutu to s-video... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 karta graficzna to Ge Force 3 Ti 200, ale ta karta ma chyba tylko wyjście TV, a wejścia nie posiada więc i ta opcja też odpada. radzę ci nabyć kontroler FireWire i po kłopocie a i jakość video super :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fedorek Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 jest wejscie i wyjscie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 jeśli jest to zainstalui iuVCR jakiś kodek video mjpg i do roboty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...