Skocz do zawartości
DEq

Czy Mój Pentagram Q 80 Cu Bedzie Dobry ?

Rekomendowane odpowiedzi

Słuchaj bo to jest tak ... sprzedaje swoj stary sprzet i zostaje mi cooler (pentagram q 80 cu ) i niewarto mi go wyrzucac , wiec chodzi mi tu o zamontowanie go na tej mobo, ale z tego co go przykladalem to niepasuje jakby , znacie moze jakąś instrukcje , bo nie wiem co jest ;/ (dostalem dodatkowe czesci do niego na s754 , ale nic nie pisze o s 939 , kumple mowia ze powinno bez problemu dzialac :) ,

Wiec pomórzcie mi i powiedzcie mi o jakies instrukcji etc :P

te dodatkowe czesci do niego to dwie aluminiowe podstawki + 2 pozłacane śubki (grube wkrecane ręcznie)

gg#2144381

THX @ ALL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w instrukcji od coolera masz opis :P a jak instrukcji nie masz to jedziemy...

Taka metalowa plytke dolaczona do coolera(ta do s754) przykladasz z drugiej strony socketu i przykrecasz ja takimi zlotymi srubkami.. nastepnie kladziesz cooler na proce tak zeby dziurki na wkrety pokryly sie z dziurkami w tych zlotych wkretach. Mam nadzieje ze nie zagmatwalem... jak cos to daj znac a zeskanuje instrukcje :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm , w tym problem żę gdzies podziałem tą dolną czesc od socketu co sie z drugiej strony mobo przyklada , mam tylko standardowe to co jest z mobo odrazu ...

co dalej .... ? mam dwie złote śrubki + takie dwa metalowe jakby rozgałęziacze :P

napisz jak mozesz na gg#2144381

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi