DEq Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 wiesz może czy ten wentyl bedzie pasował na s939 ??:/ http://www.cooling.pl/index.php?cPath=103_78_80 mam MOBO MSI k8n Platinium amd 64 3000+ winchester @2.7ghz /1.6v Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 A nie lepiej freezer 64? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 wg wielu jest to bardzo wydajne i tanie chlodzenie poczytaj sobie :) (chodzi mi o freezera) a jak sie uparles na pentagrama to wez napewno sie zmiesci bo on sie miesci nawet nanajmniejszych plytach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEq Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Słuchaj bo to jest tak ... sprzedaje swoj stary sprzet i zostaje mi cooler (pentagram q 80 cu ) i niewarto mi go wyrzucac , wiec chodzi mi tu o zamontowanie go na tej mobo, ale z tego co go przykladalem to niepasuje jakby , znacie moze jakąś instrukcje , bo nie wiem co jest ;/ (dostalem dodatkowe czesci do niego na s754 , ale nic nie pisze o s 939 , kumple mowia ze powinno bez problemu dzialac :) , Wiec pomórzcie mi i powiedzcie mi o jakies instrukcji etc :P te dodatkowe czesci do niego to dwie aluminiowe podstawki + 2 pozłacane śubki (grube wkrecane ręcznie) gg#2144381 THX @ ALL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IdentifY Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Nawet w linku który podajesz wyraźnie pisze że niema na wyposarzeniu mocowania pod 939 tak więc mało prawdopodobne żeby pasował Wydaje mi się że dopiero 120 Cu+ ma przejście na S939 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Z tego co wiem to na s754 i s939 w taki sam sposob sie montuje coolery wiec powinien pasowac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Też mi się wydaje, że mocowanie na s754 i s939 jest takie samo:) Wygląda identycznie. Edytowane 13 Maja 2005 przez Masaccio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEq Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Chodzi mi teraz o jakąś instrukcję tego montażu pierwszy raz w rekchach mam tą MOBO i proca amd 64 : x za wszystko bede wdzieczny ... :) PLZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 w instrukcji od coolera masz opis :P a jak instrukcji nie masz to jedziemy... Taka metalowa plytke dolaczona do coolera(ta do s754) przykladasz z drugiej strony socketu i przykrecasz ja takimi zlotymi srubkami.. nastepnie kladziesz cooler na proce tak zeby dziurki na wkrety pokryly sie z dziurkami w tych zlotych wkretach. Mam nadzieje ze nie zagmatwalem... jak cos to daj znac a zeskanuje instrukcje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEq Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Hmmm , w tym problem żę gdzies podziałem tą dolną czesc od socketu co sie z drugiej strony mobo przyklada , mam tylko standardowe to co jest z mobo odrazu ... co dalej .... ? mam dwie złote śrubki + takie dwa metalowe jakby rozgałęziacze :P napisz jak mozesz na gg#2144381 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 jak tej blaszki nie masz to duzo nie zrobisz :) a te rozgalezniacze do do socketow dla pentiumow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEq Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 haha:D , okazało sie ze mobo ma swoja blaszke która pasuje do mego coolera :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 mozna i tak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...