Skocz do zawartości
damianoo7

Dray Tek Vigor 2500 "soho"

Rekomendowane odpowiedzi

witam, jestem nowym forumowiczem, ale juz potrzebuje pomocy :) ... przejde do sedna sprawy, tak więc mam ten router co w temacie, wszystko OK,ale kiedys zalozylem haslo i nazwe użytkownika na wejscie do routera i nie moge znalezc zeszytu, w ktorym wszystko pozapisywalem :mur: :cry: :cry: :cry: ... czy jest jakas inna mozliwosc na to abym dowiedzial sie swojego hasla i nazwy użytkownika ... z góry thx za pomoc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

własnie jest maly problem, o ktorym nie napisalem :sad: :sad: :sad: naciskalem ten mały guziczek ("reset factory" czy cos takiego) na routerze i nic, nie dziala :sad: juz nie wiem co mam zrobic :sad:

Edytowane przez damianoo7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

trzymałem wczesniej, ale moze za krotko sprobuje jeszcze, szczerze mowiąc, az mi sie wierzyc nie chce zeby ten guzik byl dla picu :wink:

Dodano:

big thx!! trzymalem ten guzik z 10 sek i eureka, ustawiania poszly!! jeszcze raz wielkie dzięki

Edytowane przez damianoo7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx za pomoc z moim poprzednim problemem, ale teraz mam jeszcze inny ... a mianowicie zresetowalem swoje ustawiania, po to aby miec mozliwosc przekierowywania portów, wszystko OK wchodze ładnie pięknie ustawiam (mam taką stronke na ktorej jest pokazane jak sie przekierowywuje) i .... nic zero reakcji, jakby to wogole nie działalo :-| , przypomne, ze moj router to DrayTek Vigor 2500 ... prosze o waszą pomoc :)

z góry thx

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi