damianoo7 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 witam, jestem nowym forumowiczem, ale juz potrzebuje pomocy :) ... przejde do sedna sprawy, tak więc mam ten router co w temacie, wszystko OK,ale kiedys zalozylem haslo i nazwe użytkownika na wejscie do routera i nie moge znalezc zeszytu, w ktorym wszystko pozapisywalem :mur: :cry: :cry: :cry: ... czy jest jakas inna mozliwosc na to abym dowiedzial sie swojego hasla i nazwy użytkownika ... z góry thx za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxxx Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Chyba tylko reset Ci pozostaje :roll: (ale wtedy razem z hasłem stracisz wszystkie ustawienia). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianoo7 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) własnie jest maly problem, o ktorym nie napisalem :sad: :sad: :sad: naciskalem ten mały guziczek ("reset factory" czy cos takiego) na routerze i nic, nie dziala :sad: juz nie wiem co mam zrobic :sad: Edytowane 14 Maja 2005 przez damianoo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianoo7 Opublikowano 22 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2005 szkoda, ze nikt nie potrafi mi pomoc, trudno :? thx za fatyge :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ShKieLet Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 być może musisz ten przycisk (reset) przytrzymac kilka sekund - spróbuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianoo7 Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 (edytowane) trzymałem wczesniej, ale moze za krotko sprobuje jeszcze, szczerze mowiąc, az mi sie wierzyc nie chce zeby ten guzik byl dla picu :wink: Dodano: big thx!! trzymalem ten guzik z 10 sek i eureka, ustawiania poszly!! jeszcze raz wielkie dzięki Edytowane 25 Maja 2005 przez damianoo7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianoo7 Opublikowano 27 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2005 thx za pomoc z moim poprzednim problemem, ale teraz mam jeszcze inny ... a mianowicie zresetowalem swoje ustawiania, po to aby miec mozliwosc przekierowywania portów, wszystko OK wchodze ładnie pięknie ustawiam (mam taką stronke na ktorej jest pokazane jak sie przekierowywuje) i .... nic zero reakcji, jakby to wogole nie działalo :-| , przypomne, ze moj router to DrayTek Vigor 2500 ... prosze o waszą pomoc :) z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...