gargamel2005 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 ej ja mam tylko małe pytanko jakim programmem można sprawdzić pamiec ram jakis link by sie też przydał z góry dzieki. bo nieiwem czy moje pamiatki mi błedów nie robia i programem jakimś to mozna polecieć czy mi błedów nie robią, wiem ze moze to jest gdzies na forum ale ja jestem troche leniwy :D :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) To przestań być i: 1. Zmień tytuł tematu 2. Szukaj Edytowane 13 Maja 2005 przez grogi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 dobra juz znalazłem przeleciałem memtestem i tak najpierw 4 erory a pózniej blue scren czy to oznacza ze moja pamiatki juz złomy poszły na fabrycznych ustawieniach :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...