Ryba_8 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Początek jest tu: http://www.mod-planet.com/forum/viewtopic.php?t=686 i rośnie. Na zachętę: projekt wszedł w fazę realizacji, a mianowicie: wygrzebałem zasilacz z szafy, wykonałem otwór w bocznej ściance w celu ułatwienia wentylacji i zakupiłem zawiasy oraz nowiutkie tarcze do pocięcia aluminium. Mam też umówione na poniedizałek aluminiowe panele na front i tył. Co prawda bardzo cieniutkie, ale zawsze... Na najbliżesze dni: :arrow: projekt tylnej przestrzeni serwisowej; :arrow: wykonanie wnęk na zawiasy, przyklejenie do "spodniej" połowy; :arrow: projekt okablowania (zapewne po niedzieli uwzględniający przeznaczoną do tej obudowy płytkę główną; :arrow: odszukanie firmy robiącej kalkomanie (takie przecierane) i poznanie ceny; :arrow: zakup lakieru przezroczystego i białego do odświerzenia i zabezpieczenia zarówno palstiku, jak i aluminium; :arrow: wykonanie otworów na zaślepkę tylną, zalaminowanie; :arrow: wycięcie podkładki pod płytę główną, wywiercenie otworów montażowych i uziemiających. Komentaże będę przeglądał również na Tweaku, ale dodatki będą rosły raczej na modplanecie. Gorąco zapraszam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...