Skocz do zawartości
Ryba_8

Serwer I Jego Przemiana

Rekomendowane odpowiedzi

Początek jest tu: http://www.mod-planet.com/forum/viewtopic.php?t=686 i rośnie.

Na zachętę: projekt wszedł w fazę realizacji, a mianowicie: wygrzebałem zasilacz z szafy, wykonałem otwór w bocznej ściance w celu ułatwienia wentylacji i zakupiłem zawiasy oraz nowiutkie tarcze do pocięcia aluminium. Mam też umówione na poniedizałek aluminiowe panele na front i tył. Co prawda bardzo cieniutkie, ale zawsze...

Na najbliżesze dni:

:arrow: projekt tylnej przestrzeni serwisowej;

:arrow: wykonanie wnęk na zawiasy, przyklejenie do "spodniej" połowy;

:arrow: projekt okablowania (zapewne po niedzieli uwzględniający przeznaczoną do tej obudowy płytkę główną;

:arrow: odszukanie firmy robiącej kalkomanie (takie przecierane) i poznanie ceny;

:arrow: zakup lakieru przezroczystego i białego do odświerzenia i zabezpieczenia zarówno palstiku, jak i aluminium;

:arrow: wykonanie otworów na zaślepkę tylną, zalaminowanie;

:arrow: wycięcie podkładki pod płytę główną, wywiercenie otworów montażowych i uziemiających.

Komentaże będę przeglądał również na Tweaku, ale dodatki będą rosły raczej na modplanecie.

Gorąco zapraszam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi