mido007 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Hej! Ja juz wychodze z siebie mam ta stara karte TVPhone98w/VCR firmy AVERMedia. Jednak cale oprogramowanie ktore odstalem jest pod WIN 98 i starsze Czy ktos moglby poelcic mi jakis link do pogramowania i sterownikow pod XP. Jestescie moaja ostatnia nadzeija poelceono mi to FORUM ... Jestem ciekaw czy kltos rozwiaze problem bo przeszukalem juz chyba caly NET !!! Pozdrawiam ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 (edytowane) Na stronie Avera tez szukales: http://www.aver.com/ http://www.avermedia.com/ Bo tam powinienes zaczac. Edytowane 13 Maja 2005 przez Kolobos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mido007 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Tam zaczalem i gowno !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Hej! Ja juz wychodze z siebie mam ta stara karte TVPhone98w/VCR firmy AVERMedia. Jednak cale oprogramowanie ktore odstalem jest pod WIN 98 i starsze Czy ktos moglby poelcic mi jakis link do pogramowania i sterownikow pod XP. Jestescie moaja ostatnia nadzeija poelceono mi to FORUM ... Jestem ciekaw czy kltos rozwiaze problem bo przeszukalem juz chyba caly NET !!! Pozdrawiam ... 1443718[/snapback] Sprawdz sterowniki tej karty = AVerMedia TVCapture98 = powinny pasować, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuco22 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Coś kiepsko szukałeś :D .Też mam taki tuner i na stronie Avera jest sterownik do tego tunera, jeden sterownik dla Windowsa 98se,Me,2000,XP,2003. Są 2 odmiany tego tunera wersja 2.03 4.31 Obejrzyj sobie orginalną płytę ze sterownikami i tam masz napisany numer wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...