wazwa Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Witam Kiedyś na forum, oglądałem foto podobnego modu. Tylko z tego co pamięta była tylko wycięta dziura i chyba nic więcej. Wpadłem na pomysł żeby w zaślepce wyciąć M-16 :wink: Najpierw wydrukowałem kształt M16 wyciąłem i przykleiłem do zaślepki obrysowałem cienkim markerem, wyciąłem dziurę, wyrównałem brzegi pilnikiem i poprawiłem drobnym papierem ściernym, z tyłu przykleiłem metalowa siatkę. I tak to wygląda 1 Foto 2 Foto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Fajny pomysł. Jakbyś jeszcze tą zaślepke pomalował na czarno albo w moro to by miało lepszy efekt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookash2 Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 Warto by jeszcze wrzucic podswietlenie od wewnatrz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renegat Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ekstra pomysl, malo roboty, szyko sie riobi, kazdy moze sobie Swoj ksztalt wymylis,c a wyglada fajnie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Zrobiłeś półprodukt, wymyśl coś żeby robiło wrażenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zrobiłeś półprodukt, wymyśl coś żeby robiło wrażenie :D 1445427[/snapback] Dla mnie początkującego to i tak sukces :wink: Chyba to pomaluje na ciemnozielony kolor, a siatkę n czarno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gogiel Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A czym wyciales dziurke, ze tak rowno wyszlo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Hehe Fajne :wink: Ładnie zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3rr0r Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Mnie sie naprawde podoba :) Pierwsze slowa jak zobaczylem wykonanie cytuje "zajebiscie" :) Ale jak ktos wczesniej sie pytal, jak wycieles tak dokladnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wazwa Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Zrobiłem tak: Założyłem do dremelka zwykłe wiertło i zacząłem rozwiercać od środka aż wyszedł kształt, trzeba pamiętać, aby zostawi niewielki odstęp od linii, by potem dobrze wyrównać pilnikiem. No i na koniec poprawić drobnym papierem ściernym. Drobne elementy jak lufa :wink: były zrobione pilnikiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 takie counter-strike'owe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Kiedyś na forum, oglądałem foto podobnego modu. 1443813[/snapback] to chyba u mnie;) nawet niezłe, taka mała popierdółka a cieszy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Teraz to tylko ładnie poświetlić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Proponuje 2x10mm LED białe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szagli Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 fajny pomysł . chciałem zrobić swój wzorek z przodu i w boku obudowy i podkleić go taka metalowa siatką tylko nigdzie niemoge czegoś takiego znaleźć. jak byś mógl to napisz gdzie dorwałeś taka drobna metalową siateczke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 taką siatke możesz kupić z częściami do samochodów albo giełdzie samochodowej. Powiedz że chcesz siatke maskującą. Oni będą wiedzieć o jaką Ci chodzi. Arkusz bodajże 1m na 0,5 m kosztuje 14 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...