Kanghoy Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 http://www.ocworkbench.com/2004/guides/unl...artonwk43-2.htm Co sadzicie? Sorki moze juz bylo[bo i art jest stary]. Ale wszedzie na tym 4um spotykalem sie z opinia ze po 39 tygodniu bartki z zablokowanym mnoznikiem sa nie do odblokowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 A gdzie tam pisze że to Bartek? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 w samej nazwie u gory, i tu: http://www.ocworkbench.com/2004/guides/unl...artonwk43-1.htm ;P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 OK.Sorki ale jakos tego wcześniej nie zauważyłem.Zwracam honor. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Speedzik Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 OK.Sorki ale jakos tego wcześniej nie zauważyłem.Zwracam honor. 1443880[/snapback] to jest "mobilizacja" zmienisz mnoznik tylko pod winda, nie dziala na nf2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kanghoy Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 to jest "mobilizacja" zmienisz mnoznik tylko pod winda, nie dziala na nf2 1443907[/snapback] Mozesz mi pokazac fragmet gdzie to jest napisane ze nie dziala pod NF2? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 nie trzeba pokazywac , ogulnie znana prawda , na nf2 nie dziala , na via dziala , mozesz sobie popstrykac mnoznikiem ale tylko pod win :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 ale dlaczego na nf2 nie działa? zamieżam połączyć te mostki i sprawdzić (Mam ASUS'a A7N8X-X Rev 2.0 na NF2 :P] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Poprostu niedziała i tyle, NF2 nie obsługuje zmiany mnoznika w locie i niedziała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 To daj znać jak juz odblokujesz i jakie sa wyniki bo ja tez mam tego ASUSIKA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 O tym byla jzu mowa w grudniu :lol: Ja mam tego moda, patrz na sig :) I na 100% nie zdiala na nf2 bo juz wiele osob testy robilo.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
culmen Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Mozesz mi pokazac fragmet gdzie to jest napisane ze nie dziala pod NF2? 1445512[/snapback] most nForce 2 don't seem to workTutaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukeXE Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Fakt, stara prawda, jak masz nF2 zapomnij o L5 modzie, na Sis`ie i via zdaje to egzamin. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 Już dawno o tym była mowa, NF2 nie chcialo działać, sam sprawdzałem na Abicie NF7 i klapa. Szkoda bo fajny pomysł. Pamiętam, że ktoś z forum robił test na VIA i go przedstawiał. Muszę poszukać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweldrake Opublikowano 30 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2005 dobrze ja mam semprona 2500+ t-bed zablokowany mnoznik plyta niewiem z jakiego powodu nie chce podniesc fsb do ponad 200 ale spoko chce podbic mnoznik z 10,5 na 12,5 co powinienem zrobic na chlopski rozum bo do cholery wchodzilem na stronke ale nic z tego nie rozumiem :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 1 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2005 Poszukaj programu który obsługuje zmienę mnożnika w locie (mam NF2 więc się nie zagłebiałm w ten temat). Oczywiście wcześniej musisz połączyć mostek tak jak to jest mowa w artykule. A potem w windzie sprawdzić czy działa. Pozdrawiam! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...