kill_or_get_killed Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 jest tu ktos z moded-kompz, bo jakos nie widze... ja z tamtad pochodze. jest ktos jeszcze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 13 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2005 ja tam zacznalem przygode z ta tematyka :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 a co to za roznica -.- ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 kiedys tam pisalem ale to bylo dawno temu - chyba z rok temu albo 1.5... ( ale konto i nika nadal tam mam ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 To było moje pierwsze forum ale potem przeszedł na Tweak'a i juz tu zostałem na stałe B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Tez tam zaczalem i nadal tam jestem, lae remonta mają :P Jednak i tak obecnie wiecej czasu spedzam tu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 mam konto od dłuższego czasu... rzadko używam, bo rzadko się tam udzielam. Ale kilka artykułów stamtąd bardzo mi pomogło :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 oba fora poznalem rownoczescie... na poczatku raczej bardziej tamsiedzialem... teraz bardziejs siedze tutaj... ale codzien zagladam na m-k... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 ooj dawno tam nie bylem.. ale dowiedzialem sie tam jak zrobic panel na przod mojej obudowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ernix Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Ja jestem ciekawy kiedy MK znowu ruszy bo juz długo nic nie słychac na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Polityka naczylnych wykończyła serwis ot co. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby mk padlo na dobre, a na to wyglada. Sam tam sporo pisalem na forum i kilka textów napisałem. Pozdro dla naszych kochanych Puchacza i Purchawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 No wlasnie ta przerwa troszke za dluga moim zdaniem. Serwis był przezemnie bardzo lubiany, czytalem go zanim jezcze neta nie mialem, przy kazdej okazji w kafe. Jednak z czasem artykułów blo coraz mnije, na forum pojawila sie masa dzieciakow... i jakos tak sie posyppalo. Morris More probowal podratowac sytuacje, napisal pod koniec pare txt po wielomiesiecznej przerwie... ale to chyba nie pomoglo. Ale i tak zycze calej ekipie powodzenia, i licze na to ze m-k.net wroci do swiata zywych :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 heheh... a zobaczcie sobie do czego kieruje adres http://forum.moded-kompz.net :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Ja też zaczynałem od MoDeD-KOMPz, był to bardzo ciekawy serwis w ostatnich miesiącach swego istnienia naprawdę stoczył się. Poziom forum również spadło ponad normę, może dlatego że odeszło z niego wiele osób którzy wnosili coś pozytwnego, niektórzy zostali posądzeni o jakieś spiski. Pisałem do Puchacza przed lipcem, pisał że serwis zostanie otwarty +/- 10 lipca. Ten minus już sporo się przeciąga i osobiście wątpie, że ten serwis zostanie reaktywowany, a szkoda bo to jeden z prekursorów moddingu w Polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 no, mam nadzieję że powróci, sporo ciekawych artów było Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 heh, a ja kiedyś byłem w konkurencji z M-K :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 A pozniej Cie wciagli:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...