Skocz do zawartości
Grinch

VXD nieeeeeeeeee

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki wkurzający problem. Zazwyczaj podczas lowowania w windows wyskakuje mi niebieski ekran z napisem: "Wyjątek 0E wystąpił przy 0028:C00069F8 w VxD VMM(01) = 000059F8. Wywołanie nastąpiło z 0028:C004bD98 w VxD VFAT(01) = 0000A024. Instnieje możliwość kontynuacji." A poniżej to co zawsze " Naciśni dowolny kalwisz.... Naciśni Ctrl+Alt+Del" itp . Czasami po kontynuacji odrazu restaruje się komp a czasami po np.: 3 min samoczynnie robi restet. Innymi dzwnymi objawami jest to że gdy uruchamiam windowsa to czasem komp się zawieza i tylko pomaga restet. Zupełnie niewiem co mam zrobić. Były już 4 formaty al nic nie dało, virusa też nie mam bo jest NAV2002. Przypuszczam że to jest od jakiegoś programu. Ponieważ przed jego instalacją nie występują tego typu przypadki, znaczy się nie przywiązywałem do tego uwagi. Ale gdy go zaisnatlowałem to dopiero na drugi dzień takie coś występowało (24h) . A moiże jes to wina sprztu? Coś się może rozwaliło. Niewiem nie znam się na tym VxD i VFAT. Więc się pytam czy tego ypu awaria jest spowodowana oprogramowaniem czy też sprzętem. Kiedyś takiego czegoś nie było ale też nie instalowałem tego pogramu o którym mówiłem, a jest nim program do rysowania rys. technicznego MechCAD czy jakoś tak. Jeżeli ktoś coś wie na ten temat to prosze o opinie albo porade,albo wogule nich coś powie.

PS. To wszystko dzieje się zazwyczaj przy logowaniu do windowsa (przypominam)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie bylo podobnie ale tylko wtedy jak procek byl mocno podkrecony i wtedy tylko pomagalo danie mu troche wytchnienia.Powiedzmy magistralka o 1-2mhz w dol.I tak az do momentu uzyskania stabilnosci.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi