duke48 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) Witam ponownie. Gdy przeglądam sobie WWW Firefoxem mam odpaloną muzyczke i gg to od włączenia kompa wyskakują błędy FIREFOXA ... z 3 RAZY POD RZĄD !! Po tym 2, 3 błędzie SA RESTARTY KOMPA BEZ PRZYCZYNY !! Please POMORZCIE MI ! :cry: Maksymalna szerokość wstawianych obrazków =650 //sgj Edytowane 14 Maja 2005 przez duke48 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 1. Zmniejsz obrazki. 2. Wyłączaj kolejno rozszerzenia, może któreś z nich gryzie się z pozostałymi. Jak znajdziesz to feralne rozszerzenie, to napisz, może uda się je czymś zastąpić. 3. Jeżeli to nie wina rozszerzeń, to może w profilu coś się uszkodziło. Zrób kopię profilu i załóż nowy, zobaczysz czy to coś zmieni. 4. Jakiej wersji FF używasz, może zaktualizowanie coś zmieni. 5. A może poprostu masz już system do wymiany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 4. wersja 1.0.3 5. nie dawno mialem przeinstalke systemu - nadal tak sie dzieje Powiedz mi jak mam zrobic to w punkcie 2 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 i restart FF. Jeżeli dalej są problemy to wyłączasz kolejne rozszerzenie itd. BTW radzę pamiętać o punkcie 1. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 JEST pewien problem: :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Czyli nie używasz żadnych rozszerzeń. Zrób sobie kopię zakładek (bookmarks.html) i skasuj stary profil. Uruchom FF i zobaczysz czy na nowym będzie ok. I zainstaluj 1.0.4. Możesz spróbować też nieoficjalnych buildów (linki w przyklejonym topicu o FF). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duke48 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 mam juz wersje 1.0.4 zainstalowaną. ZAkładki sobie skopiuje i skasuje profil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...