spyker (banan) Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 mam plyte asus a8n-e w ntune moge podniesc FSB tylko do 250Mhz, w biosie moge duzo wiecej, da sie cos zrobic zeby ntune ustawialo wieksze fsb ? bo wole podkrecac z windowsa niz z biosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 mam plyte asus a8n-e w ntune moge podniesc FSB tylko do 250Mhz, w biosie moge duzo wiecej, da sie cos zrobic zeby ntune ustawialo wieksze fsb ? bo wole podkrecac z windowsa niz z biosu 1444249[/snapback] masz topic o A64, nawet przylepiony, poczytaj go tam wszystko jest(hint: inny program). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ze jest inny program to ja wiem ale ja chce w tym :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sivy(R) Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ze jest inny program to ja wiem ale ja chce w tym :) 1444264[/snapback] no to chyba Ci sie nie uda, skala jest od 100 do 250 MHz. Czas zmienic poglady i rozejrzec sie za innymi :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 no to trudno dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...