Galvatron Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Otóż szukam dobrego serwera pod forum, więc może ktoś gdzieś znalazł jakiś dobry. Z góry zaznaczam że nie chodzi o odwalenie roboty za mnie ponieważ nie chce mi się szukać chodzi o wasze opinie może ktoś gdzieś znalazł jakiś fajny i jest z niego zadowolony to poleci. Więc nie pisać mi tu tekstów w stylu google bo szukałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ja założyłem szkolne forum na lycosie, narazie działa, ale będą jaja jak się baza zapełni :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Może być lycos albo np. to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 darmowe serwery z bazą MySQL: lycos srv free front host nie testowałem, ale wiem ze takie istnieją, z tym że lycos zabiera duzo miejsca na reklame :/ pozdrawiam mystery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netes Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Z płatnych www.netlook.pl (tani i dobry), www.home.pl (najlepszy w Polsce wg mnie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...