marcinnnn Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Witam, czy może mi ktoś powiedzieć dlaczego obraz przesyłany na telewizor przez kartę GF 4 mx jest troszkę za "duży" tzn. pulpit nie mieści się w ekranie dodam że dawniej było wszystko w normie do momentu kiedy włączyłem film w bsplayer na full ekran. Ja to z powrotem zredukować? mam zainstalowane sterowniki najnowsze ze strony, zmiana rozdzielczości nic nie pomaga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotruśPan Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Witam Nview => prawy klik na obrazek telewizora => Dostosowywanie ekranu => ustawić wielkość obrazu + - Napisz czy pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczoor Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Ustaw na tv. 640x480 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...