FBI_Martin Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Mam mały problem. mój komp to amd64 2800+ dfi nf3 754 2x256corsair xms 3200c2 medacom 350gt (czy jakos tak) i 5900xt. problem poleca na tym, że komp wyłącza mi się w najmniej oczekiwanym momencie np zaraz po włączeniu systemu w środku gry itd. co zrobić??miał już ktoś taki problem?pomocy!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 jak mi zasilacz padal to mialem takie objawy az pewnego razu strzelil b. glosno i ducha wyzional :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ale ja mam tylko podłaczone dysk proca plyte karte wentylator na procu ramy i karte sieciowa zadnych stacji dyskietek cdromow itd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiu1983 Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Może być pare powodów tego stanu. 1. Przegrzewa Ci się któryś z podzespołów (zaraz po restarcie kompa, dotknij radiatorków procesora, chipseta a szczególnie karty graficznej) 2. Pamięci. Masz dwie, z których jedna może być uszkodzona. Wyjumij jedną i zobacz czy jest ten sam problem. Potem to samo z drugą. 3. Zasilacz nie wyrabia. Ja miałem podobny problem, ale u mnie to była wina procesora. Na szczęście był na gwarancji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 ale mi sie wyłacza nie restartuje. pamięci mam dobre bo na starej płycie i procu nie mialem z nimi problemu, przegrzanie tez odpada, wiec zostal chyba tylko zasilacz i proc:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...