costi Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Poczekam na oficjalna cene. Jak sie okaze, ze jednak bedzie 200$ to ten preorder moga sobie... khem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Popatrzcie, na tym środkowym zdjęciu w Ultimie kabel jest baaaaaardzo krótki. Myślę, że będzie miał regulowaną długość (reszta kabla skręcona w tym pudełeczku pod łimołtem), albo dadzą w zestawie kilka kabli do podpięcia wg. uznania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Poczekam na oficjalna cene. Jak sie okaze, ze jednak bedzie 200$ to ten preorder moga sobie... khem... ;) Prawdopodobnie cena producenta będzie o wiele niższa niż te 999zł, tak jak mówisz ~200$, ale Ultima musi wyjść na swoje. Dla przykładu Xbox'y 360 Premium mają po 1890zł :lol: Edytowane 21 Maja 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Prawdopodobnie cena producenta będzie o wiele niższa niż te 999zł, tak jak mówisz ~200$, ale Ultima musi wyjść na swoje. Dla przykładu Xbox'y 360 Premium mają po 1890zł :lol:w poznaniu na półwiejskiej koleś załatwia premiumy za 1700 zł ;) kij w oko ultimie. Kupować tam gry, to jak składać kompa w komputroniku ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 Z ultimą mialem niemile doswiadczenia, kiedys zamawialem troche stuffu dla kumpla [dancemata, pilot do pleja i 3przejsciowki ps-pc ] Oczywiscei w balaganie jaki tam panuje w pierwszej paczce przyszla 1 przejsciowka [zaplacone z gory za 3], po telefonie doszla druga paczka z JEDNĄ przejsciowka i po kolejnym telefonie przyszla ostatnia przejsciowka.... To taki lekki offtop Ich cena jest adekwatna do balaganu jaki tam panuje [[[; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) w poznaniu na półwiejskiej koleś załatwia premiumy za 1700 zł ;) kij w oko ultimie. Kupować tam gry, to jak składać kompa w komputroniku ;dNa jakims forum (chyba xbox-scene) koles sprzedaje premium po 1559zl ;). Mam nadzieje, ze w dniu premiery Wii cena bedzie na poziomie 800zl ;). Oby tylko gry nie kosztowaly 500zl :D. Edytowane 21 Maja 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 Kup pilota - konsola gratis 25.05.2006 16:30 - Von zay WII Nintendo, na łamach serwisu Famitsu.com, ujawniło cenę swojej kosmicznie-innowacyjnej konsoli Wii (przed laty znanej jako Revolution) dla Japonii. Cena ta wynosi 25 000 jenów (czyli, uwzględniając kurs z godziny pisania tej wiadomości - jakieś 685PLN). Biorąc pod uwagę różne czynniki, prawdopodobna cena w pozostałych regionach to: 225 dolarów w Stanach, 225 euro w Europie i 150 funtów w Wielkiej Brytanii. Jednak na oficjalne stanowisko w sprawie tych ostatnich przyjdzie nam jeszcze poczekać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 25 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2006 jesli ta cena w dniu premiery Wii bedzie obowiazywac to z pewnoscia znajdzie wielu chetnych,bo choc moze i slabsza technologicznie to jednak produkty Niny maja to cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 No to wiem w co zainwestuje 150 Funciakow :rolleyes: Moge wydac nawet 200, byle byly jakies gierki zespolowo/imprezowe do tego :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eryk1982 Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Co z tego że konsola będzie tania, jeśli nintendo nie zmieni polityki dotyczącej wydawania gier. Same tytuły wykorzystujące rewolucyjny kontroler to nie wszystko, aby konsola się utrzymała potrzebne jest kilka kozackich exclusive'ów i biblioteka gier multiplatformowych . Poraz kolejny nintendo nie chce zejść ze swojeje innej drogi, olali cd w n64 i dvd w gacku, a teraz hd które w perspektywie 2-3 lat będzie standardem w domach graczy. Sam przymierzam się do zakupu wii ale jako konsole #2 bo jestem przekonany na 100%, że nowe dziecko nintendo nie zaspokoi wszystkich moich potrzeb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Mam te same odczucia jak eryk1982: strasznie mnie ciagnie na Wii, ale przed zakupem powstrzymuje mnie perspektywa, ze nie bedzie w co grac :unsure: A mimo wszystko nie chcialbym utopic 900zl dla jednej-dwoch gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 A mimo wszystko nie chcialbym utopic 900zl dla jednej-dwoch gier.Ja coś czuje, że to nie będzie "1-2 gierki". N się podobno zwracało do firm spoza ich spółki i kilka przekonało. LucasArt's też dojdzie, a więc szykuje się nieźle kopięcy zad pod względem frajdy z grania tytuł. Jeszcze tylko kilka zajefajnych tytułów, przyciągających tysiące graczy, a pozostałe firmy same będą lazły do Niny po devy. To jest oczywiście moja optymistyczna wersja, zawsze lepiej poczekać troche od premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 LucasArts od wiekow robilo exclusivy dla big N. Wii jakie by nie bylo, zagosci u mnie :) Cena fajna... tydzien bez picia i sie 150 funciakow odlozy bez problemu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dustone Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Ładnie "wlewasz" na tydzień :wink: A co do ilości gierek to też mam wątpliwości choć myślę że będzie dużo lepiej niż na Gacku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 26 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2006 Co z tego że konsola będzie tania, jeśli nintendo nie zmieni polityki dotyczącej wydawania gier. Same tytuły wykorzystujące rewolucyjny kontroler to nie wszystko, aby konsola się utrzymała potrzebne jest kilka kozackich exclusive'ów i biblioteka gier multiplatformowych . Poraz kolejny nintendo nie chce zejść ze swojeje innej drogi, olali cd w n64 i dvd w gacku, a teraz hd które w perspektywie 2-3 lat będzie standardem w domach graczy. Sam przymierzam się do zakupu wii ale jako konsole #2 bo jestem przekonany na 100%, że nowe dziecko nintendo nie zaspokoi wszystkich moich potrzeb. Mam te same odczucia jak eryk1982: strasznie mnie ciagnie na Wii, ale przed zakupem powstrzymuje mnie perspektywa, ze nie bedzie w co grac :unsure: A mimo wszystko nie chcialbym utopic 900zl dla jednej-dwoch gier. Moze przeoczyliscie kiedys stare info ale nadal aktualne o tym ze Nintendo projektujac nowa konsole i planujac rynek zbytu dla nowego dziecka,postawilo na nie tylko na wlasnych stalych developerow czy wewnetrzne studia ale i zabiegalo o caly rynek developerski jaki istnieje,tak wiec niczym juz nie ograniczani wzgledem poprzedniej polityki developingu przyszli gracze i posiadacze Wii moga spac spokojnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Rayman Raving Rabbids - wygląda na to, że będzie kupa śmiechu i dobrej zabawy http://revolution.ign.com/articles/709/709614p1.html i filmik http://xfersf05.ign.com/%5E1369541307/movi...?position=front Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 29 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2006 Nowy kontroler Wii z nowa nadchodzaca Zelda daje rade!!,strzelanie z luku czy lapanie ryb jest naprawde swietne!!! pilot do rzucania wedki a drugi kontroler jako kolowrotek,jeden z ostatnich trailerow pokazuje te funkcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 30 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2006 news z netu Japończycy wolą Wii Wtorek, 30 maja 2006, godzina 15:56, autor: Domek Jak wskazują wyniki ankiety, przeprowadzonej przez renomowany magazyn Famitsu, znakomita większość japońskich graczy - niemal 70% - ze wszystkich nowych konsol najbardziej zainteresowana jest Wii. Produktowi Nintendo udało się pokonać PlayStation 3 m.in. ze względu na zdecydowanie zbyt wysoką cenę tej ostatniej. Zainteresowanie nową maszynką Nintendo wyraziło dokładnie 68,8% pytanych. Dużo słabszy wynik osiągnęła PlayStation 3, z zaledwie 21% oddanych fanatyków. Skąd tak marny wynik konsoli Sony? Powodem może być jej cena - według 88,4% respondentów zbyt wysoka (dla 10,9% całkowicie odpowiednia, zaś 0,7% graczy uważa, że jest... zbyt niska). Pozostałe odpowiedzi w ankiecie - 7% przypadło Xboksowi 360, zaś reszta pytanych odpowiedziała "DS". Handheld Nintendo nie wywołuje już jak widać tak wielkich emocji jak po premierze. Faworyzowanie Nintendo przez Japończyków można też zaobserwować patrząc jak odpowiadali oni na pytanie o najbardziej interesujące gry targów Electronic Entertainment Expo. Na pierwszym miejscu znalazła się The Legend of Zelda: Twilight Princess, później dwa miejsca dla Sony - Final Fantasy XIII i Metal Gear Solid 4, a dalej znów Nintendo z Super Smash Bros. Wszystko wskazuje na to, że przynajmniej w Kraju Kwitnącej Wiśni dla ojców Maria szykują się kolejne tłuste lata! jak widac Japonia to kraj gdzie glowny faworyt moze stracic zainteresowanie na rzecz mlodszego i mniejszego brata konsolowego -Wii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 I bardzo dobrze!!! Chciałbym żeby Sony dostało porządnie w pupę, za mojego przedwcześnie zmarłego Dreamcasta!!! :lol: Japonia wyznacza trendy w rynku konsolowym, tak więc co się sprzeda tam, to sprzeda się i u nas. Nie bez powodu Billy.G dwoi się i troi żeby rozpowszechnić X'a w Japonii. Nie wiadomo czemu mu się to nie udaje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 @nieo: Japonczycy nigdy nie zaakceptuja obcego. A sony zasluguje moim zdaniem na nauczke :P DC & N64 forever hehe ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 @nieo: Japonczycy nigdy nie zaakceptuja obcego. A sony zasluguje moim zdaniem na nauczke :P DC & N64 forever hehe ]:->f@jny tok rozumowania ;F Sony ma dostawac w du.pe za bledy innych? Z zemsty? Zawiści? Sony do nintendo przyszło pierwsze z propozycja wspolpracy i wykorzystania napedu CD w ich konsolach. Ci zas wysmiali ich. No i rzeczywiscie. Pomysł na małe cartridge do N64 w dobie CD-romow to byl "szczau" w dziesiatke. Tak samo jak DC w dobie DVD. Podziekujcie developerom ze opuscili platforme jedną, na rzecz innej, w ktorej nie musieli sie meczyc z pakowaniem i ripowaniem gier na kilka krążków/cartów, a nie sony. Jedyne za co SONY zasluguje zeby dostac w pupala, to za ich pewność siebie i wiare w marke PS, za to ze chca wydac konsole za 600$, za czasami wrecz jawne smianie sie w twarz graczom wymowne na tylko jeden sposob "i co z tego - i tak to kupicie". Za to popieram - powinni dostać w pupala. Ale za błedy innych to wg mnie napewno nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 @Solid Snake: DCka zabila polityka Sony i bujdy jakie rozsiewalo. Gdy DC wychodzilo DVD nie bylo jeszcze standartem a wiekszosc gier miescila sie na CD. Co do N64 i GC - uzywanie malych nosnikow bylo wielkim bledem, ale i tak wole obie konsole od PSa. Za wrecz ordynarna polityke Sony i traktowanie klientow per noga mam wielka nadzieje, ze PS3 nie przyjmie sie i zaszkodzi Soniakowi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 @Solid Snake: DCka zabila polityka Sony i bujdy jakie rozsiewalo. Gdy DC wychodzilo DVD nie bylo jeszcze standartem a wiekszosc gier miescila sie na CD. Co do N64 i GC - uzywanie malych nosnikow bylo wielkim bledem, ale i tak wole obie konsole od PSa. Za wrecz ordynarna polityke Sony i traktowanie klientow per noga mam wielka nadzieje, ze PS3 nie przyjmie sie i zaszkodzi Soniakowi.A jak PS2 wychodził, to DVD było standardem ? <_< ? Jak ponad pół roku temu wyszedł X360 to jakaś gra zajmowała więcej niż 8,5GB ? <_< ? A chcieć ukarać kogoś za politykę propagowania produktu, to tak jakby ukarać nowego prezydenta za to, że wygrał większością głosów <_< . Takie jest moje zdanie. BTW. Czy sony mówiło że DC jest be, czy że PS2 będzie lepsze? Jeśli to drugie, to nie zrobiło nic złego, nic czego nie zrobiłaby jakakolwiek inna firma ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 f@jny tok rozumowania ;F Sony ma dostawac w du.pe za bledy innych? Z zemsty? Zawiści? Sony do nintendo przyszło pierwsze z propozycja wspolpracy i wykorzystania napedu CD w ich konsolach. Ci zas wysmiali ich. No i rzeczywiscie. Pomysł na małe cartridge do N64 w dobie CD-romow to byl "szczau" w dziesiatke. Tak samo jak DC w dobie DVD. Podziekujcie developerom ze opuscili platforme jedną, na rzecz innej, w ktorej nie musieli sie meczyc z pakowaniem i ripowaniem gier na kilka krążków/cartów, a nie sony. Jedyne za co SONY zasluguje zeby dostac w pupala, to za ich pewność siebie i wiare w marke PS, za to ze chca wydac konsole za 600$, za czasami wrecz jawne smianie sie w twarz graczom wymowne na tylko jeden sposob "i co z tego - i tak to kupicie". Za to popieram - powinni dostać w pupala. Ale za błedy innych to wg mnie napewno nie. Nintendo chciało robić gry, Sega chciała robić gry, po to aby dawać ludziom przyjemność i rozrywkę. Byli/są nastawieni, na pełnienie swego rodzaju "misji", chodzi mi o coś w stylu "od ludzi dla ludzi". Gdzie najpierw liczy się prestiż marki, jakość produktu, przy czym klient pozostaje najważniejszy i to pod niego wszystko jest produkowane. Sony zaś stosuje politykę: "nachapać się ile wlezie" ważna ilość nie jakość, cały produkt ma znaczenie tylko komercyjne, gracz ma go połknąć, rzeszta jest bez znaczenia. Sony chce tylko sprzedawać, a nie dawać coś od siebie. Podsumowując, chodzi mi o to, że jest sobie taki Dreamcast, ma super gierki, wszyscy się cieszą. A tu wpada PS2 ze swoim DVD i zmiata DC z rynku. Tylko przez głupie DVD. Nie mając właściwie nic do zaoferowania oprócz odtwarzacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Nintendo chciało robić gry, Sega chciała robić gry, po to aby dawać ludziom przyjemność i rozrywkę. Byli/są nastawieni, na pełnienie swego rodzaju "misji", chodzi mi o coś w stylu "od ludzi dla ludzi". Gdzie najpierw liczy się prestiż marki, jakość produktu, przy czym klient pozostaje najważniejszy i to pod niego wszystko jest produkowane. Sony zaś stosuje politykę: "nachapać się ile wlezie" ważna ilość nie jakość, cały produkt ma znaczenie tylko komercyjne, gracz ma go połknąć, rzeszta jest bez znaczenia. Sony chce tylko sprzedawać, a nie dawać coś od siebie. Podsumowując, chodzi mi o to, że jest sobie taki Dreamcast, ma super gierki, wszyscy się cieszą. A tu wpada PS2 ze swoim DVD i zmiata DC z rynku. Tylko przez głupie DVD. Nie mając właściwie nic do zaoferowania oprócz odtwarzacza. Ja odpowiem krotko - jesli ta cala "chec tylko sprzedawania i niczego nie dawania od siebie" zafundowała mi tyle godzin super wrecz zabawy przy super tytułach, to mi takie coś pasuje. DC z gier jakie miał do zaoferowania to było głownie pure-arcade. Moze do ludzi nie przemawiały tytuły jak Crazy Taxi, woleli PES od Virua Soccer itd. Moze woleli roznorodnosc a nie sam arcade + kilka wyjatkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) jeremy & kyle z purepwnage byli na tegorocznym e3 nakrecili krótki filmik i jest tam pokazane jak jeremy grał na Wii :mrgreen: taka ciekawostka ;) "first time on the Wii controller ? it's incredible !" :lol: http://www.purepwnage.com/e32006.html można obejrzec lub ściągnąć - trwa cos ok. 7 minut polecam dla fanów PP :) wiem, że kilku takich tu jest ;) Edytowane 2 Czerwca 2006 przez pain.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) pewien ciekawy news :) Prezes Nintendo, pan Satoru Iwata, udzielił niedawno wywiadu japońskiemu serwisowi Nikkei Business. Po raz kolejny podkreślił w nim odmienność Wii od pozostałych nowych konsol, posuwając się nawet do stwierdzenia, że Wii nie jest to platforma następnej generacji. Stwierdzenie "następna generacja" oznacza bowiem według Iwaty kontynuację i rozwój istniejących rozwiązań. W przypadku Wii mamy rzecz jasna do czynienia z czymś zupełnie innym - czyli wprowadzaniem nowych, mających zrewolucjonizować branżę pomysłów. Dlatego też porównywanie jej z next-genami Sony czy Microsoftu pozbawione jest sensu, a słabsza grafika tytułów na Wii nie przeszkodzi konsoli w odniesieniu sukcesu. Satoru Iwata Prezes Nintendo powiedział też parę słów na temat sieciowej usługi nowej konsoli jego firmy. Jak dowiedzieliśmy się już podczas poprzedzającej targi E3 konferencji, Wii połączone będzie z siecią non stop, nawet kiedy będzie wyłączone (stąd też nazwa rozwiązania - WiiConnect24). Pozwoli to producentowi konsoli wysyłać jej właścicielom chociażby dema nowych gier - na Wii czy DS-a. Właściciel nie będzie musiał robić nic. "Użytkownik po obudzeniu się widzi migającą diodę na Wii i wie, że Nintendo coś mu przysłało. Będzie mógł w takim wypadku np. natychmiast ściągnąć demo na swojego DS-a" - mówi Iwata. kometarze zostawiam wam Edytowane 3 Czerwca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 pewien ciekawy news :) kometarze zostawiam wam W końcu ktoś myśli ;). Mi osobiście robi się już niedobrze gdy słyszę o Tekken X, Ridge Racer X itd. Ja chcę coś nowego, świeżego! Chciałbym żeby powstały gry, które wniosły by taki powiew świeżości jak Mario64. Gdzie wszystko było nowe, nieznane... WiiConnect24 to strzał w dziesiątke moim zdaniem. Jeśli wszystko się potwierdzi i Wii będzie naprawdę tak tanie jak zapowiadają. To będę koczował pod sklepem w dzień premiery ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 ja tak koczowalem za czasow komuny po ...lodowkie :) -cala noc , poniewaz ze tak powiem kolekcjonuje konsole a do tego jeszcze mam slabosc do Nintendo oraz Zeldy czy Metroida to z pewnoscia Wii zagosci na moim biurku , a jesli do tego nowy kontroler spisze sie w dzialaniu a gry beda nowatorskie , to tylko moze mi jeszcze bardziej poglebic sympatie do tej firmy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) gladiac - myślę w takim razie, że jak tylko przeczytasz pierwsze recenzje sprzętu, to będziesz ze śliniakiem siedział w śpiworze pod sklepem ;). We mnie grafika z Killzone na PS3 nie wzbudza takich emocji, jak możliwość pogrania sobie w tenis, czy golfa na Wii. Nie mówiąc już o Zeldzie, Mario oraz masie różnych fpp... Boję się, że jeśli Nintendo nie wyrobi się z ilością konsol, to w Japonii może dojść do jakichś rozruchów, może nawet wojny domowej :lol: ;) Edytowane 3 Czerwca 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...