MohSETH Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zobacz końcowke filmiku z redsteela [ który to swoją drogą wymiata ]:mrgreen: Czy taka kontrola na kataną, mieczem jest możliwa jeśli tak to czekam aż ta konsolka pojawi się w Polsce:) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 A nintendo, fakt faktem, ze nie sprzedawało konsol w takich ilosciach jak M$ czy SONY, ale tez nie doplacali do GameCube'a i teraz pewnie zrobia to samo z Wii. Taka jest ich polityka i musza wychodzic na tym calkiem niezle, bo jednak na rynku sie trzymaja.Nintedo zbija kokosy na Gameboy'u. Z samymi duzymi konsolami pewnie bylo bym ich troche trudniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Nintedo zbija kokosy na Gameboy'u. Z samymi duzymi konsolami pewnie bylo bym ich troche trudniej. Raczej na DS'ie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2006 Yh -_- Na handheld'ach. Lepiej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) to i ja sie uczepie :) Na handheldach (bez apostrofu). Co w tym zreszta dziwnego, DS bije psp jakoscia i innowacja :) Edytowane 19 Czerwca 2006 przez Deckard Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2006 (edytowane) zobaczylem filmik i po co ten kabel miedzy kontrolerami to ja nie wiem:|... Edytowane 21 Czerwca 2006 przez Lemon-Cola Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 zobaczylem filmik i po co ten kabel miedzy kontrolerami to ja nie wiem:|...Aby mogło być 2x więcej konsolek w pomieszczeniu bez robienia wielkiej mikrofalówki :P Pozatym takie rozwiązanie jest zapewne ławtwiejsze, a przez co tańsze... chyba :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2006 Na pewno mniej pradozerne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2006 Tak na wesoło teraz troche w tym topicu. Ciekawe czy w tym roku na święta dzieci będą się tak cieszyć jak znajdą pod choinką Wii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 Po pół godzinie machania tym kontrolerem to chyba ręce odpadają :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 24 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2006 oto lista gier podczas startu konsoli i male info a gram .pl Potwierdzone tytuły startowe dla Wii Sobota, 24 czerwca 2006, godzina 14:00, autor: Spayki W dniu premiery Wii (dla przypomnienia: dokładna data zostanie podana na Game Convention w Lipsku) wraz z konsolą do sprzedaży trafi około 20 gier, co już wcześniej zapowiedział George Harrison z amerykańskiego oddziału Nintendo. Magazyn Nintendo Power opublikował natomiast listę siedmiu tytułów, które na pewno towarzyszyć będą wprowadzeniu konsoli na rynek. Wśród nich znalazły się trzy gry przygotowywane przez studia należące do producenta Wii, dwie tworzone przez UbiSoft oraz po jednej od Square Enix i Segi. Lista tytułów startowych dla nowej konsoli Nintendo na dzień dzisiejszy wygląda więc następująco: Wii Sports (Nintendo) Metroid Prime 3: Corruption (Nintendo) The Legend of Zelda: Twilight Princess (Nintendo) Red Steel (UbiSoft) Rayman Raving Rabbids (UbiSoft) Dragon Quest Swords: The Masked Queen and the Tower of Mirrors (Square Enix) Super Monkey Ball: Banana Blitz (Sega) Pewnym jest również, że Super Smash Bros oraz Super Mario Galaxy nie będą dostępne w dniu premiery Nintendo Wii, ale dopiero w 2007 roku. Co zaś tyczy się nowej Zeldy, równolegle trwają prace nad wersją przeznaczoną dla GameCube'a. Metroid 3 juz mnie cieszy a na zelde czekam jeszcze na GC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 ehh znowu pare miesiecy wycietych z zycia :) Okrutne to Nintendo :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 tylko szkoda ze nowa Zelda dopiero wystartuje z nowa konsola ,bo juz tyle czekam na ten tytul a oni ciagle przesuwaja-az w koncu im ktos "cos" przesunie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deckard Opublikowano 28 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2006 Mogliby wczesniej wypuscic wersje na Gacka a potem dac podrasowana na Wii... bo tez nie moge wytrzymac. Poprzednia czesc przeszedlem 4 razy, Zeld z n64 nawet nie licze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 (edytowane) osobiscie najlepiej wspominam "Ocarine of Time" -dla mnie zupelnie nowy typ rozrywki-przyjemnosci z grania :zagadki,walki, rozne mozliwosci,humor W "Majora Mask"odczulem pewna wtornosc ale nie przeszkodzilo mi to grac i oczywiscie ukonczyc gierkie W "Wind Walkerze" troche przeszkadza mi plywanie bo jest do pewnego momentu nudne -no i brakuje nurkowania i szukania samemu skarbow -ale jak zwykle grywalnosc i przyjemnosc z grania bardzo duza Zapomnialem dodac ze do wersji kolekcjonerskiej "Wind Walkera" jest dolanczany bonus w postaci dodatku do "Ocariny" -"Quest "cos tam..nie pamientam tytulu gdzie podniesiony zostal poziom trudnosci gry i dodane zostaly nowe questy Odnosnie nowej Zeldy to rozgrywka powroci do stylu a'la "Ocarina" co mnie cieszy :) , znowu sporo zagadek, nurkowania po skarby i do ukrytych miejsc,zamiana w zwierzaki ,poscigi-ucieczki,puzle ,czyli 100% Zeldy w Zeldzie ;)-pytanie czy zdaze w to zagrac zanim padne ze zlosci na Niny za opoznianie tego tytulu ;) Edytowane 29 Czerwca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 OT. Faktycznie, nazwanie konsolki Wii (czytając "We" co znaczy "My") było jak proroctwo. Może ten temat niema tylu stron co ten o ixie, czy ps3, ale faktycznie jednoczy ludzi :D EOT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 OT. Faktycznie, nazwanie konsolki Wii (czytając "We" co znaczy "My") było jak proroctwo. Może ten temat niema tylu stron co ten o ixie, czy ps3, ale faktycznie jednoczy ludzi :D EOT. A mi sie zdaje, ze to sie czyta "Wee" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 A mi sie zdaje, ze to sie czyta "Wee" ;)A może 'Weed' żeby było elO młodzieżowo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 29 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2006 Czyta sie tak samo jak angielskie "we" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) cudo :) ps. czyta się "ŁII" Edytowane 30 Czerwca 2006 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Dobra, skonczcie juz z tym jak sie czyta bo mi sie smutno robi, ze nikt nie zrozumial :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 (edytowane) Chodziło mi o znaczenie słowa "we" i o to że jest w tym coś głębszego. My na temat Wii się prawie wogóle nie kłócimy, my jesteśmy nieomalże zjednoczeni pod tą konsolą. Żeby tyklo się to nie przerodziło w nową religię :lol: P.S. Mi się najbardziej podoba ta fotka http://i17.photobucket.com/albums/b87/gang.../P1010319-2.jpg Niewiem czy bliżej jest do "Startreka", czy do "Star Warsa", hehe. Edytowane 30 Czerwca 2006 przez Xaon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zdecydowanie Startrek. Konsola jest sliczna. Na pewno ja kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zdecydowanie Startrek. Konsola jest sliczna. Na pewno ja kupie. Me too. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Tylko czemu się świeci? Nienawidzę, jak jakies kino domowe albo coś wali po oczach na niebiesko, a to ostatnio modne. Mam nadzieję, że będzie można to wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 P.S. Mi się najbardziej podoba ta fotka http://i17.photobucket.com/albums/b87/gang.../P1010319-2.jpg Niewiem czy bliżej jest do "Startreka", czy do "Star Warsa", hehe. To zdecydowanie deflektor z voyagera, tylko troche prostokatniejszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2006 Ja sie zastanawiam dlaczego zaden producent konsol nie moze zrobic normalnego zlacza w konsoli, tylko musi wymyslac jakies swoje wynalazki. Co jest zlego w takim S-VHS czy Euro, ze nikt tego nie stosuje? Chodzi mi o to, ze jadac do kogos z konsola nie chce mi sie brac peku kabli, nie wspomne juz o mozliwosci zakupu takiego kabla, jaki mi sie zamarzy a nie bycia skazanym na to co laskawie producenci akcesoriow stworza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 To zdecydowanie deflektor z voyagera, tylko troche prostokatniejszy ;] http://aspasia.mm.di.uoa.gr/~rouvas/backgr...r-Wallpaper.jpg hahaha no tak, "prawie" jak ten deflektor :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 http://aspasia.mm.di.uoa.gr/~rouvas/backgr...r-Wallpaper.jpg hahaha no tak, "prawie" jak ten deflektor :lol: Pierwsze co przeszlo mi przez mysl :) Sliczny ;]]]]] Szkoda ze w red steelu zmieniono system walki i zamiast freestajlowego machania katana, zostaniemy obdarowani kilkunastoma zaprogramowanymi z gory ciosami :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 2 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2006 wszystko fajnie ale to wiejskie podswietlanie na niebiesko:[ rubinowy by o wiele bardziej pasowal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...