Gość gladiac Opublikowano 3 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2006 kiedy launch Wii ?? juz wkrotce :) Wii 6 października? Poniedziałek, 3 lipca 2006, godzina 11:10, autor: Domek Według najnowszych plotek, nowa konsola Nintendo miałaby zadebiutować na rynku 6 października tego roku. Brzmi to faktycznie prawdopodobnie, a debiut przed PlayStation 3 z pewnością byłby dla ojców Maria korzystny, ale czy rzeczywiście można uznać tę wiadomość za wiarygodną? Spekulacje na temat tej konkretnej daty rozpoczęła publikacja w magazynie... Sports Illustrated for Kids. Być może nie jest on najlepszym miejscem do szukania growych nowinek, z drugiej jednak strony skądś przecież tę informację wziąć musiał. A że jego redaktorzy nie zajmują się na co dzień grami, to popełnienie błędu w rodzaju przedwczesnego ujawnienia trzymanej w sekrecie daty może im się zdarzyć... Datę 6 października, powołując się na dobrze poinformowane źródło, podał również serwis Cubed3. Czy to wystarczy, by z całą pewnością twierdzić, że Wii pojawi się na rynku przed PlayStation 3? Zdecydowanie nie, chociaż z punktu widzenia Nintendo takie posunięcie byłoby z pewnością korzystne. Wprawdzie nie byłaby to różnica nawet porównywalna do przewagi jaką ma nad pozostałymi konsolami Xbox 360, ale w okresie gwiazdkowym ważny będzie tak naprawdę każdy dzień. to z pewnoscia bedzie moj prezent gwiazdkowy :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Pierwsze co przeszlo mi przez mysl :) Sliczny ;]]]]] Szkoda ze w red steelu zmieniono system walki i zamiast freestajlowego machania katana, zostaniemy obdarowani kilkunastoma zaprogramowanymi z gory ciosami :-| Siemka Skąd to info ?? gdzieś czytałem wypowiedź jednego z developerów że będzie dokładnie na odwrót, że zamiast zdefiniowanych ciosów jak w demku na E3 ma być właśnie freestyle. Swoją drogą aż :oops: się przyznać, właśnie pierwszy raz w życiu gram w ZELDE OoT co z giera aż mi się pad lepi od miodu :D , już się ślinię na myśl o TP Pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2006 przez gallp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 4 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2006 (edytowane) Wii, nazwy i domeny Wtorek, 4 lipca 2006, godzina 15:00, autor: Fett Premiera najnowszej konsoli Nintendo zbliża się wielkimi krokami. Według ostatnich pogłosek ma ona pojawić się już 6 listopada. Przezorność, pośpiech lub czysta nadgorliwość pchnęła przedstawicieli firmy do zarejestrowania ponad 50 nazw i domen! Oto kilka przykładowych: wiiactive24.com wiiculture.com wiikaraoke.com wiikids.com wiilanguages.com wiilove.com wiisenior.com Czy, zgodnie z nazwą kodową, otrzymamy Rewolucję? Wszystko wskazuje na to, że Wii udostępniać będzie wiele różnorodnych serwisów, przeznaczonych dla ludzi o zupełnie odmiennych zainteresowaniach. A może zwyczajnie ludzie z Nintendo myślą przyszłościowo i boją się zagarnięcia niektórych nazw? Warto zwrócić uwagę na fakt, że obecnie większość domen jeszcze nie działa lub w najlepszym wypadku przekierowuje do oficjalnej strony producenta. Co ciekawe Nintendo zarejestrowało również nazwę !!M, która jest odwróceniem logo konsoli. Do czego może się odnosić? Przedstawiciele firmy milczą, a jedyne co pozostaje graczom, to oczekiwanie. Edytowane 4 Lipca 2006 przez gladiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 jesli cena konsoli nie przekroczy 1000zł to na pewno ja kupię ... ale wątpie ze bedzie po mniej niz 1000zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 jesli cena konsoli nie przekroczy 1000zł to na pewno ja kupię ... ale wątpie ze bedzie po mniej niz 1000zl Zarezerwuj juz teraz Ja tam poczekam do premiery, zeby nie przeplacac ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 cena konsoli to MNIEJ niz 250USD. A ultima jak zwykle zdziera z ludzi kase :) Ja kupie na allegro jak wyjdzie, albo na dvdcrave :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 (edytowane) pytanie tylko kiedy to wyjdzie :lol: mysle nad X360 a Wii ... o PS3 to moge zapomniec cena waha sie od 2500 do 3000zł (w przeliczeniu) wd tego co niedawno podawało sony Edytowane 7 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sialala Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 pytanie tylko kiedy to wyjdzie Wrzesien? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Wrzesien?Październik? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 Listopad... Według najnowszych plotek, nowa konsola Nintendo miałaby zadebiutować na rynku 6 listopada tego roku. Brzmi to faktycznie prawdopodobnie, a debiut przed PlayStation 3 z pewnością byłby dla ojców Maria korzystny, ale czy rzeczywiście można uznać tę wiadomość za wiarygodną? Spekulacje na temat tej konkretnej daty rozpoczęła publikacja w magazynie... Sports Illustrated for Kids. Być może nie jest on najlepszym miejscem do szukania growych nowinek, z drugiej jednak strony skądś przecież tę informację wziąć musiał. A że jego redaktorzy nie zajmują się na co dzień grami, to popełnienie błędu w rodzaju przedwczesnego ujawnienia trzymanej w sekrecie daty może im się zdarzyć... Datę 6 listopada, powołując się na dobrze poinformowane źródło, podał również serwis Cubed3. Czy to wystarczy, by z całą pewnością twierdzić, że Wii pojawi się na rynku przed PlayStation 3? Zdecydowanie nie, chociaż z punktu widzenia Nintendo takie posunięcie byłoby z pewnością korzystne. Wprawdzie nie byłaby to różnica nawet porównywalna do przewagi jaką ma nad pozostałymi konsolami Xbox 360, ale w okresie gwiazdkowym ważny będzie tak naprawdę każdy dzień. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 zastanawiam sie czy Wii bedzie w stanie uciagnac UT 2007 :lol: nawet jesli nie i tak ja kupie ze względu na COD'3 i ten bajerancki kontroler <to bedzie cos! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 7 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2006 http://www.gram.pl/news.asp?id=2092 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MohSETH Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Jużwiem co sobie kupię po wakacjach;) Jakiś TV z HD nie za drogi;) i Wii:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Jużwiem co sobie kupię po wakacjach;) Jakiś TV z HD nie za drogi;) i Wii:)ja niestety zostane przy samsungu 32" bez HD, ale chyba z takim TV zle nie powinno być Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 Wii nie bedzie korzystalo z HD, wiec na dobra sprawe moznaby do niej zwykly telewizor kupic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 ja mam w domu 30 calowy i sie super gra (mam ctr). A wii i tak nie korzysta z hd wiec nie trzeba kupowac owego tv :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 ja mam w domu 30 calowy i sie super gra (mam ctr). A wii i tak nie korzysta z hd wiec nie trzeba kupowac owego tv :Dja bym nawet do x360 nie kupił HD bo nie mam tyle kapuchy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matdys Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 ja także, dlatego cieszę się, że wii nie potrzebuje hdv :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,29...bLRpyICgFQMo%3D zdementowano juz co prawda wrzesien ale zawsze milo poplotkowac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2006 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,29...bLRpyICgFQMo%3D zdementowano juz co prawda wrzesien ale zawsze milo poplotkowac :) jednak do listopada powinni sie wyrobić, wiadomo świeta = wielki zysk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Zasilacz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Imo jak się ma kase, to pod Wii warto podłączyć plazme. Jak dobrze pamiętam plazmy mają zazwyczaj rozdziałki 800x480, a taką ma obsługiwać Wii (trza się cofnąć pare stronek wstecz na forum i poszukać :P ). Tak więc nie musimy się pozbywać wizji 42" płaskiego ekranu, a poza tym plazmy są tańsze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 (edytowane) Imo jak się ma kase, to pod Wii warto podłączyć plazme. Jak dobrze pamiętam plazmy mają zazwyczaj rozdziałki 800x480, a taką ma obsługiwać Wii (trza się cofnąć pare stronek wstecz na forum i poszukać :P ). Tak więc nie musimy się pozbywać wizji 42" płaskiego ekranu, a poza tym plazmy są tańsze :P konsola to wydatek 1000zł a plazma to + kolejne 3000 - 4000 zł ... bezsens ... a dobra plazma 42" to koszt 5000-6000zł no naprawde tańsze ... no i bez obrazy ale co moze wiedziec na temat pieniedzy 16 latek ?? (16 Styczeń 1990) <-- Twój profil gdy konsole kupi tata lub mama. Edytowane 11 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Podejrzewam, ze w stwierdzeniu "plazmy sa tansze" chodzilo o to, ze 42" plazma o rozdzialce 800x480 jest tansza od LCD z HD o tej samej przekatnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 Imo jak się ma kase, to pod Wii warto podłączyć plazme. Jak dobrze pamiętam plazmy mają zazwyczaj rozdziałki 800x480, a taką ma obsługiwać Wii (trza się cofnąć pare stronek wstecz na forum i poszukać :P ). Tak więc nie musimy się pozbywać wizji 42" płaskiego ekranu, a poza tym plazmy są tańsze :PImo jak ma sie kase to warto pod Wii kupic plazme 42" (852 x 480), pod Xbox'a 360 plazme 50" 720p, pod PS3 plazme 6x" 1080p, a do filmow to najlepiej kino. :D A tak na serio to slabe plazmy sa w miare tanie (dla przecietnego Polaka i tak za drogie), a za dobrej klasy trzeba niestety 'slono' zaplacic. Wiadomo juz na jakim poziomie beda ksztaltowaly sie ceny gier na Wii? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2006 foty z cod3 wygląda to nędznie w porównaniu z innymi konsolami, ale przecież nie oto chodzi B-) z tym "kontrolerem" to niezłe dżezy mogą być :blink: , może nintendo chce odchudzić część amerykanów :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaon Opublikowano 17 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2006 Podejrzewam, ze w stwierdzeniu "plazmy sa tansze" chodzilo o to, ze 42" plazma o rozdzialce 800x480 jest tansza od LCD z HD o tej samej przekatnej.Dokładnie oto mi chodziło, ale widać ktoś woli sprawdzić w profilu wiek postującego niż się zastanowić co on pisze <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ja byłem zdecydowany na xbox360 miałem go brać po polskiej premierze, ale teraz chyba jednak skusiłbym się na Nintendo Wii. Widziałem na stronce filmik prezentujący gry z wykorzystaniem tego pada/pilota i zapowiada się wyśmienicie. Ciekawe czy Virtua Tennis oraz GTA 4 ukażą się na Wii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Ja byłem zdecydowany na xbox360 miałem go brać po polskiej premierze, ale teraz chyba jednak skusiłbym się na Nintendo Wii. Widziałem na stronce filmik prezentujący gry z wykorzystaniem tego pada/pilota i zapowiada się wyśmienicie. Ciekawe czy Virtua Tennis oraz GTA 4 ukażą się na Wii. Z tego co mi wiadomo to GTA 4 ukaże sie na PS3 i X360. A wykorzystanie tego pilocika w Wii wymiata :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
humax5400 Opublikowano 22 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2006 Właśnie, i tutaj się rodzi pytanie. Czy będą gry którą będą trzymały ludzi przy konsoli ?! Na pewno za sprawą pilocika nawet te proste gry będą przyciągały ale czy na długo. Pozatym czytałem gdzieś że Nintendo zdecydowało że teraz (nie 100%) praktycznie każdy będzie mógł wydawać gry na ich konsolę, a nie jak to miało miejsce w wypadku GameCube. (może się mylę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...