costi Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 rozbrajaja mnie te komentarze odautorskie debili z polskich serwisow growych. zapewne jak nowy Mario sie nie ukaze w ciagu 6 miesiecy, to wszyscy posiadacze Wii przerzuca sie na XBoxa 360, ktory jest de best, bo MS sypnal kaska na reklamy i podrzucil kilka konsol Veri Important Gejmerom, ktorzy tylko przypadkiem sa newswritterami roznych serwisow. dla mnie zenada i dno. Nie przesadzaj... nie odbiegaja poziomem od komentarzy debili z zagranicznych serwisow growych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 20 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2006 i jeszcze pelna lista gier na ! kwartal 2007r Nintendo opublikowało pełny plan wydawniczy na pierwszy kwartał 2007 roku dotyczący Europy. Lista dotyczy konsol Wii oraz Dual Screen. Nintendo Wii - WarioWare: Smooth Moves (Nintendo) : 12 styczeń 2007 - Excite Truck (Nintendo) : 16 styczeń 2007 - Kororinpa (Hudson) : 23 styczeń 2007 - Baja Racing (Conspiracy) : luty 2007 - Disney's Chicken Little : Ace in Action (Disney / Buena Vista Games) : luty 2007 - Wing Island (Hudson) : 23 marzec 2007 - Bionicle Heroes (Eidos) : 23 marzec 2007 - SSX Blur (EA) : marzec 2007 - Mario Party 8 (Nintendo) : marzec 2007 - Tiger Woods PGA TOUR (EA) : marzec 2007 - Bust a Move Wii (505Games) : marzec 2007 - Dragon Ball Z : Budokai Tenkaichi 2 (Namco Bandai Games) : marzec 2007 - Disney's Meet the Robinsons (Disney / Buena Vista Games) : marzec 2007 - Sonic and the Secret of the Rings (Sega) : marzec 2007 - Teenage Mutant Ninja Turtles (Ubisoft) : marzec 2007 - Heatseaker (Codemasters) : 1 kwartał 2007 - Metal Slug Anthology (Ignition) : 1 kwartał 2007 - Mortal Kombat : Armageddon (Midway Games) : 1 kwartał 2007 - Rampage Total Destruction (Midway Games) : 1 kwartał 2007 - The Ant Bully (Movie License) (Midway Games) : 1 kwartał 2007 - The Grim Adventure of Billy and Mandy (Midway Games) : 1 kwartał 2007 - Impossible Mission (System 3) : 1 kwartał 2007 - Leaderboard Golf (System 3) : 1 kwartał 2007 - Puzzle Balls (System 3) : 1 kwartał 2007 - Tennis Masters (System 3) : 1 kwartał 2007 - Blazing Angels : Squadron of World War II (Ubisoft) : 1 kwartał 2007 jak na razie nic ciekawego jak dla mnie sie w tym okresie nie pojawi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Tym razem telewizor okazal sie twardszy :P Ni! ;] Tym razem szklany stol okazal sie przeszkoda dla malego gracza ;) Ale w empkiu wymienili mi bez problemu na nowego a przy okazji nabylem kolejne dwa... :lol: I powiem tak -> tennis w czterech to istna masakra :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David666 Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Wiimote na PS3 :) , wystarczyło napisać tylko sterownik "Sony may have called the Wiimote a bit of a gimmick, but just a week after this statement from a Sony spokesperson comes a public demonstration of a PS3 running Linux using - you've guessed it: a Wiimote as a mouse." http://ps3.qj.net/Using-a-Wiimote-to-opera...pg/49/aid/76508 No to ciekawie się zaczyna robić , widziełem już na innych forach spekulacje co by się stało jakby jeszcze opracowano emulator wii na PS3 , jednak to chyba zbyt duże wychodzenie w przyszłość - ale technicznie pewnie możliwe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igomako Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 propos latających wiimotów - bo ludzie nie rozróżniają czym sie rozni trzymac a wyciskać sok z wiimota ;) jak wyciskasz soki to po paru minutach efektywnosc uscisku spada i nawet nie zorientujesz sie gdy juz wiimote leci w kierunku twojego bajeranckiego plazmowego za 10kzł ;D A jak trzymasz (miękko) to możesz godzinami kontrolować pada i nie bedzie latal po calym mieszkaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 Podobno niektorym Wiimote wyslizgiwal sie ze spoconej reki - emocje w grze widac musialy byc bardzo gorace, skoro tak im sie lapy pocily, ze az pad sie slizgal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 No przeciez jest smycz wiec OCB ? Nawet moj 4-latni syn potrafi przez 2h grac intensywnie i nigdy nie wylecial mu Wiimote z reki, uszkodzil go uderzajac nim w stol a nie "upuszajac go" ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cro Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 propos latających wiimotów - bo ludzie nie rozróżniają czym sie rozni trzymac a wyciskać sok z wiimota ;) jak wyciskasz soki to po paru minutach efektywnosc uscisku spada i nawet nie zorientujesz sie gdy juz wiimote leci w kierunku twojego bajeranckiego plazmowego za 10kzł ;D A jak trzymasz (miękko) to możesz godzinami kontrolować pada i nie bedzie latal po calym mieszkaniu.Jakbyś pooglądał zdjęcia, to wiedziałbyś, że chodzi o przecierającą się smyczkę. A czasem ciężko nie ściskać mocno takiego ustrojstwa, szczególnie jeśli pocą Ci się ręce - ściskasz mocniej, bo jak trzymasz za lekko to masz wrażenie, że się wyślizgnie ze spoconych dłoni. I wcale nie zależy to od poziomu funu, emocji czy tam podniecenia, niektórzy tak po prostu mają, że im się pocą dłonie nawet przy machaniu myszką w IE/FF/Operze/Konquerorze/Safari/Sea Monkey/Mozilli etc etc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 http://games.tiscali.cz/clanek/screen.asp?id=11553 :/ Co to kurcze jest ?? grafika ma poziomie starych gier z ps2.. eeeeee oprócz zeldy żadna gra mi się nie podoba.. coś tu nie gra :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 21 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2006 (edytowane) heh podobno w nowa zelde przyjemniej sie gra na gacku:P Edytowane 21 Grudnia 2006 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 aaa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 kurde fajnie masz:] a ja nie mam gdzie kupic miniDVD-r:[ cena zaporowa ale ta gra jest pewnie tego warta:] tak jak kazda inna zelda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2006 @Soker nie lepiej było na allegro kupić? Byłbyś 42zł do przodu? No chyba że wszedłeś w posiadanie tej Zeldy w mniej konwencjonalny sposób (typu - pudełko pod pache i w długą :lol: :wink:). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 ja kupiłem na giełdzie za 220zł :) moje cudeńko :* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 @Soker nie lepiej było na 2437726[/snapback] ja kupiłem na giełdzie za 220zł :) moje cudeńko :* Pożycz COD3 :unsure: http://www.gram.pl/news.asp?id=3267 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 Kupiłem w MM ale po negocjacji ceny wyszło że spuścili do 213zł. ;) Pożycz COD3 :unsure: http://www.gram.pl/news.asp?id=3267 aktualnie w to gram :] jak skoncze to zabieram się za zelde :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gladiac Opublikowano 23 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2006 aktualnie w to gram :] jak skoncze to zabieram się za zelde :) Oj znajac dobrze ta serie, powiem ci ze niepredko ja ukonczysz ;) ,ale to raczej dobra wiadomosc wiec ,nic tylko sie cieszyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 na pc to było parę godzin, ale z tego co widzę tu będzie znacznie dłużej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 na pc to było parę godzin, ale z tego co widzę tu będzie znacznie dłużej :DAle oni pisza o Zeldzie...:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2006 (edytowane) call of duty 3 skończone. teraz abieram się za zelde :D @soker: jak Ci się gra ? Edytowane 25 Grudnia 2006 przez war3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 (edytowane) kurde ale nowa zelda jest wyczesana:] gram na gacku:] ciekawe czy rozni sie czyms oprucz sterowania:] i takie pytanie:] jaka pojemnosc nosnikow ma Wii? czy w zeldzie macie jakies wstawki video (nie real time ale video) i czy dialogi sa mowione czy paplane w jakims nieznanym jezyku (bo w sumie tak bylo do tej pory w kazdej zeldzie) Edytowane 25 Grudnia 2006 przez Fidel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 call of duty 3 skończone. teraz abieram się za zelde :D @soker: jak Ci się gra ? Całkiem przyjemnie, na razie przegrane jakieś 7h ;) kurde ale nowa zelda jest wyczesana:] gram na gacku:] ciekawe czy rozni sie czyms oprucz sterowania:] i takie pytanie:] jaka pojemnosc nosnikow ma Wii? czy w zeldzie macie jakies wstawki video (nie real time ale video) i czy dialogi sa mowione czy paplane w jakims nieznanym jezyku (bo w sumie tak bylo do tej pory w kazdej zeldzie) Wstawki real time owszem są, video na razie nie uświadczyłem. Dialogi są najczęściej ciche (jest tylko text) a co 10 wyraz konsola wyda z siebie jakiś babiloński dźwięk. Ogólnie dzisiaj zapodałem sobie opere byłem na paru stronach www. Całkiem przyjemne przeglądanie, nie odtwarzało teledysków na onecie (brak wymaganej wtyczki) lecz googlevideo działał bez zarzutów ;) Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 Gry wartosci 1/4 konsoli, spoko. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 25 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2006 czego wymagasz 3 tygodnie po premierze konsoli ? wii jest najtańszą z konsol nowej generacji i gry ma tanie w porównaniu do np x360, lub ps2 podczas ich premiery... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensei Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Czy nowa zelda na Wii obsluguje 16:9 :?: Bo na gacku nie :angry: Chetnie bym zobaczyl porownanie graficzne gc vs wii tej gierki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 http://video.google.pl/videoplay?docid=-9136575504838642038 porownanie graficzne z ps3 jak było to sorry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 tak nowa zelda na wii ma 16:9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrob Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Testowalem zelde na wii i gacku (specjalnie dla tej gry odkurzylem gacka swojego) a kumpel przyniosl wii, hmm na wii steruje sie wesolo ale w/g mnie malo precyzyjnie, na gacku 4:3 na wii 16:9 pozatym grafika taka sama !!!!!!!!!!!!!!!!! podejrzewam ze w wii siedzi gacek !!!!! a sprzedawanie gacka w nowej obudowie i z nowym padem za 1100 PLN to zdzierstwo...hiba najbardziej z konsol nintendo lubie DS-a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 Testowalem zelde na wii i gacku (specjalnie dla tej gry odkurzylem gacka swojego) a kumpel przyniosl wii, hmm na wii steruje sie wesolo ale w/g mnie malo precyzyjnie, na gacku 4:3 na wii 16:9 pozatym grafika taka sama !!!!!!!!!!!!!!!!! podejrzewam ze w wii siedzi gacek !!!!! a sprzedawanie gacka w nowej obudowie i z nowym padem za 1100 PLN to zdzierstwo...hiba najbardziej z konsol nintendo lubie DS-a A co się dzieje z DS?? podobnie zauważ. Najpierw był zwykły, teraz Lite, teraz Nintendo chce wprowadzić nowego z troszke większymi ekranikami :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
war3 Opublikowano 26 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2006 że wii jest odświerzonym gackiem wie każdy :] technicznie ds nie wiele różni się od gba. ot lepsza grafika 3d i tyle, ale na poziomie gier z psx tak do 1998 roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...