Eskan Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Już kiedys opisywałem ten problem lecz myslałem, że jest tak tylko w grach... jednak nie :sad: Dzieje się to bez ostrzeżenia. Mysz przestaje reagować, mało tego zaczyna szaleć tak jakby niewidzialna ręka majtała nią po ekranie i wciskała to prawy, to lewy klawisz. I tak co kilka godzin! Pomaga dopier kilkukrotne odłaczanie i włączanie przewodu do mobo. Myslałem, że to wina konkretnie mojej mychi, jednak po podłączeniu innej też są takie objawy. Obawiam sie czy coś nie dzieje się z moim mobo [ciach] Mysz to stary A4Tech, mobo Abit NF7-S. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Sprawdz kompa jakims antywierem i ad-aware (albo cos w tym stylu). Jak nie pomoze to chyba mysz powoli przechodzi do krainy wiecznego klikania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Miałem podobnie, okazało się że mysz nie była kompletnie ekranowana i szalała zawsze jak telefon leżał ok. 1m od niej (nawet jak miałem w kieszeni czasami!) Najlepiej było, jak przesuwała stronę do góry i w dół :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Może to faktycznie telefon :idea: /Nawet interwencja obcych by mnie już nie zdziwiła/. Tel. leży cały czas ok. 1,5 m od kompa. Już go przekładam i zobaczymy :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 P.S: Mysz to nie gad :D Próbuj, jak nie to na gwarancję jeśli masz :D Albo przez 2x PS/2 => USB.... mam taki jeden na zbyciu, mogę sprzedać tanio :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raiden Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Miałem podobny problem z myszą optyczną, ale przyczyną była... podkładka :). Bez niej wszystko chodziło ok. wredny ssak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 A może masz WIN XP z SP2 ??:> Taki wypadek z myszami A4 TECH wystepuje!!! Sam go miałem, pomogła zmiana myszy na innej firmy, lub odinstalowanie SP2. Pozdrawiam !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Dobrze wiedzieć bo ja też mam A4tech :D a czaję się na SP2 :D Czyli jak? Myszki przecież nie zmienię, najpierw RAM, dysk, monitor, potem graficzna, głośniki, potem pomyślę o myszce i klawie. Czyli co Panowie, podajemy microsoft do sądu? Trzeba tylko namówić A4-tech'a :D :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...