ygbd Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 może nie wał, ale naciągacze na pewno, bo nie sądzę, żeby można było sprzedawać programy napisane na tych dystrybucjach. Delphi 1 Delphi 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr-san Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 "Kreatywne Opisy Aukcji " np. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62492381. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2005 "Kreatywne Opisy Aukcji " np. 1629552[/snapback] gdzie jest haczyk ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=62674592 O Boże skąd takie coś bierze się na świecie? Komentarz jaki otrzymał oddaje pełną jego osobę. Albo ograniczony, albo 10 latek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 3 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2005 1629952[/snapback]o bosh ... "OWA NOKIA 2600 DZIAŁA W KARZDEJ ŚIECI W SKŁAD ZESTAWU WCHODZI : - TELEFON Z FOLJĄ NA WYŚWIETLACZU - ŁADOWARKA - NIESFORMATOWANA BATERIA BL5 C - INSTRUKCJA OBSŁUGI - ORGINALNY KARTO WYSYŁKA PO WPŁACIE NA KĄTO" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Nie polecam uzytkownika hotlos_a sprzedal mi uszkodzony telewizor piszac ze jest w 100% sprawny, a obraz ma fatalny, wyglada to tak : http://republika.pl/lukas_rz/images/obraz.jpg oto ta aukcjia http://www.allegro.pl/show_item.php?item=62455614 ale zly jestem :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygiel Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Nie polecam uzytkownika hotlos_a sprzedal mi uszkodzony telewizor piszac ze jest w 100% sprawny, a obraz ma fatalny, wyglada to tak : 1638249[/snapback]Wiesz no Sony-VEGA to za taka kaske raczej nie będzie :D ,poza tym masz chyba tam rok gwarancji z tego co przeczytałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) Wiesz no Sony-VEGA to za taka kaske raczej nie będzie :D ,poza tym masz chyba tam rok gwarancji z tego co przeczytałem 1638399[/snapback] ta tylko ze gwara jest na trafopowielacz a TV mial byc sprawny, za taka kase mozna kupic dobry tv a ten byl wart moze 80zl poza tym widzisz co leci w tv na ostatniej fotce ? bo ja nie... i tak jest prawie caly czas, telewizor mial byc w 1005 sprawny bez najmniejszej wady w wyswietlanym obrazie poza lekka nie ostroscia moze dla porowania pokaze jak wyglada obraz na moim 20 letnim telewizorze ale sprawnym ! ANITECH 21' 20 letni (sprawny) a tak na ELEMISIE 21' uszkodzonym ~15 letnim roznice chyba widac no nie ? :) ja cudow sie nie spodziewalem ale bez jaj ! nie da sie nic na nim ogladac. Edytowane 8 Września 2005 przez lukasrz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygiel Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 faktycznie niezła kiszka ten obraz -myslałem że telefon ci takie zdjęcia robi :D a co gościu na to od którego kupowałeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Durak 800 Palomino :) ...nieprzetestowany... ...Rdzeń jest ukruszony, więc procesor może być niesprawny... ale... zawsze jest szansa na sukces... ...W grę wchodzi tylko komentarz pozytywny i żaden inny... ...Nie ma możliwości odbioru osobistego!... ...Zdjęcie zbędne... Te i inne wypociny mozna znalezc na aukcji: D800 nietestowany Chyba sobie zaloze konto na allegro na takich ludzi, bede kupowal a po kilku dniach wystawial nega, ze paczka nie doszla itp., koles sie troche napoci zanim to odkreci i moze nie bezie tak juz robil. :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 faktycznie niezła kiszka ten obraz -myslałem że telefon ci takie zdjęcia robi :D a co gościu na to od którego kupowałeś? 1639864[/snapback] spoko ;] telefon robi zdiecia w niskiej rozdzielczosci ale nie znieksztalca tak obrazu. Gosciu poiwedzial ze mowil mi ze lekko jest nie ostry obraz i czego j sie spodziewalem po 15 TV , pisal tez ze obraz jest dobry tylko minimalnie nei ostry, jak mu wyslalem fotke z jakoscia obrazu to od tamtej pory sie nie odzywa. a pisal wyraznie TV w 100% sprawny ! wypytywalem go o jakosc obrazu, kolory pisal ze wszystko jest cacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygiel Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 spoko ;] telefon robi zdiecia w niskiej rozdzielczosci ale nie znieksztalca tak obrazu. Gosciu poiwedzial ze mowil mi ze lekko jest nie ostry obraz i czego j sie spodziewalem po 15 TV , pisal tez ze obraz jest dobry tylko minimalnie nei ostry, jak mu wyslalem fotke z jakoscia obrazu to od tamtej pory sie nie odzywa. a pisal wyraznie TV w 100% sprawny ! wypytywalem go o jakosc obrazu, kolory pisal ze wszystko jest cacy 1640124[/snapback] Widze że dostałeś pozytywa od niego a ty mu dałeś negatywa , więc raczej bym nieliczył na jakąkolwiek reklamacje :lol: ale należało mu się pozbył się złomu za cenę negatywa -dobre i to -tylko szkoda tej kaski , ale zawsze można go opchnąć znowu na allegro ze screnami jak wygląda obraz żeby nikt nie miał wątpliwości co kupuje :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Widze że dostałeś pozytywa od niego a ty mu dałeś negatywa , więc raczej bym nieliczył na jakąkolwiek reklamacje :lol: ale należało mu się pozbył się złomu za cenę negatywa -dobre i to -tylko szkoda tej kaski , ale zawsze można go opchnąć znowu na allegro ze screnami jak wygląda obraz żeby nikt nie miał wątpliwości co kupuje :D Pozdrawiam 1640172[/snapback] narazie proboje go jeszcze naprawic jak nie da rady to zostanie jak jest :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 W starych TV ostrosc mozna jeszcze ustawic za pomoca pokretelek wew, obudowy. Poszperaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasrz Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 W starych TV ostrosc mozna jeszcze ustawic za pomoca pokretelek wew, obudowy. Poszperaj. 1640264[/snapback] :) w kazdym mozna, nad TV pracuje... tu jest caly problem opisany : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=152721 dzis po godz 17 bede majstrowal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fornas Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Jak myślicie, kolejny wałek? http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2199613 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Kontakt ze mną mozliwy jest jedynie na maila Telefonu czy gg sie boi, bo moglby sie zamerdlać w zeznaniach... Pewnie wał, przeciez ilosciowo to On tego sporo ma, tylko 23 komentarze... Zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=6800050375 Procesor mam od taty, przyniósł on go z firmy w której pracuje, gdyż wymieniali tam komputery na Pentiumy IV. Bo do obecnych potrzeb są im bardziej wydajniejsze niż Athlony LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 10 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2005 Jak myślicie, kolejny wałek? 1641987[/snapback] Wał jak nic - bez dwóch zdań! Typowe: - skopiowane opisy z innych aukcji, - extraokazyjne ceny (np GForce 6800 LE 128 MB za 499zł :blink: ), - tylko wpłata z góry, - duża ilość przedmiotów w aukcji, - pozytywy za jakieś badziewia, - brak/mało pozytywów za sprzedaż, - utrudniony kontakt ze sprzedającym, - itp... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 Wał jak nic - bez dwóch zdań! Typowe: - skopiowane opisy z innych aukcji, - extraokazyjne ceny (np GForce 6800 LE 128 MB za 499zł blink.gif ), - tylko wpłata z góry, - duża ilość przedmiotów w aukcji, - pozytywy za jakieś badziewia, - brak/mało pozytywów za sprzedaż, - utrudniony kontakt ze sprzedającym, - itp... No wiec wysłałem do kolesia maila napisałem , że jestem z Chorzowa no i nie ma sensu żebym płacił za przesyłkę skoro mieszkamy w jednym mieście oto mail który otrzymałem o wodpowiedzi: "tak tylko ze w chorzowie będe za 10 dni bo jestem u babki na północy ale karte mam prszy sobie wiec mogę wysłać" Ciekawe gość do babki pojechał z 20 nokiami , 60 kartami graficznymi , i 82 nagrywarkami :> no wał jak się patrzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grygiel Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 No wiec wysłałem do kolesia maila napisałem , że jestem z Chorzowa no i nie ma sensu żebym płacił za przesyłkę skoro mieszkamy w jednym mieście oto mail który otrzymałem o wodpowiedzi: "tak tylko ze w chorzowie będe za 10 dni bo jestem u babki na północy ale karte mam prszy sobie wiec mogę wysłać" Ciekawe gość do babki pojechał z 20 nokiami , 60 kartami graficznymi , i 82 nagrywarkami :> no wał jak się patrzy 1642808[/snapback] racja trzeba by może ostrzec tych ludzi akurat większość kupiła wczoraj lub dzisiaj więc moze jeszce kaski nie wysłali :D ...Ps. ale numer 5 minut temu aukcje gostka jeszcze były a teraz już zostały usunięte przez allegro -widze że działacie Panowie z forum :-P ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 (edytowane) Być może nie wałek, może zwykły LOL. http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3265235 Ceny i opisy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63866282 "Ponowny mocarz w kart graficznych firmy Radeon." :blink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63864103 "Jest to karta znanej firmy GeForce 6600LE" :blink: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63785518 "Jest to bardzo znana firma na rynku światowym GeForce MX4000 TV 64MB" - ot i cały opis... Jest jeszcze kilka takich kwiatków. Co ciekawe- inne aukcje opisane są w bardziej "normalny" sposób. Edytowane 12 Września 2005 przez mechl!n Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 mechl!n => A propos tego macci123 to juz sam kiedys chcialem go tutaj wstawic... To jest ta sama firma/osoba co pccool.pl . Z tego co kiedys gdzies czytalem to jakies walki robili... nie wiem jak teraz . W kazdym badz razie caly czas ich obserwuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 Nie rozumiem, maja przeciez mocną setke pozytywów, w tym duza czesc za sprzedaż. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 tak samo bylo z pccool i w pewnym momencie ich wcielo. bylo wczesiej o nich, ze przysylaja dlugo, czasami nie o co sie zamawialo a gwarancja jest wirtualna. wczesniej to byli pchardware24 czy jakos tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 [urlhttp://allegro.pl/show_item.php?item=63809130[/url] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Nie twierdzę że to wałek. Wprawdzie dużo faktów na to wskazuje ale ilość pozytytwów za sprzedaż to wyklucza... Ot- zdziwiły mnie ceny i opisy- dlatego dałem linka. A pamiętacie gościa o nicku BaryPL? 8-) Link BENITA -> standard... Ale żeby SS bawił się w takie badziewia :blink: ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Na zdjęciu jest zwykły 2800+ a sprzedaje jako mobila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Ten to ma dobre pamięci...1,5-2-2-5@600 Pisałem mu w zeszłym tygodniu,że przeholował w tytule, odpisał:j chyba sie rozpedzilem ...pozdrMAciej i zostało jak było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 tak samo bylo z pccool i w pewnym momencie ich wcielo. bylo wczesiej o nich, ze przysylaja dlugo, czasami nie o co sie zamawialo a gwarancja jest wirtualna. wczesniej to byli pchardware24 czy jakos tak. 1644934[/snapback] Nie wiem jak z ich rzetelnością, ale dalej wystawiają swoje przedmioty na aukcjach Oto ich przedmioty , więc chyba nie zakończyli swego żywota :) Na 441 komentarzy mają 3 negatywy, więc chyba nie jest z nimi aż tak tragicznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...