ath Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Niestety, ale 2000 to on był warty dość dawno temu. Coraz węższe grono jest zainteresowane monitorami CRT, chociaż niewątpliwie w wielu zastosowaniach są jeszcze niezastąpione. Ja za swojego Flatrona 17" dałem 3 lata temu 1400 zł, a dzisiaj stoi w kącie, bo powiedziałem sobie, że za 200 zł to go z pewnością nikomu nie sprzedam. Takie czasy, każdy goni za LCD... 1703319[/snapback] No tak, lepiej trzymac nich zgnije... Gdyby kazdy wychodzila z takiego zalozenia, to sprzety komputerowe kazdego z nas zawalalyby cale piwnice, bo nikt by nie chcial sprzedawac czesci, za ktore kiedys dal kupe kasy. Takie jest prawo rynku, ja staram sie nic nie chomikowac w domu czesci komp., bo sprzet uzywany bardzo traci na wartosci i lepiej sprzedac za wczasu niz potem wywalic, bo nikt nie bedzie chcial tego kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 A to zwracam honor temu człowiekowi, a jedyną rzeczą która mnie powstrzymuje przed kupnem tego jest fakt że max mi wejdzie monitor 17' na biurko :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Zgnić to chyba nie zgnije. O ile się nie mylę to jest problem z rozkładaniem się materiałów z których jest złożony monitor. A swoją drogą to chodziło mi raczej o rzeczywistą wartość tego monitora 21" niż o przyszłość mojego. Na razie sobie stoi w kąciku, ale myślę że niedługo znajdzie zastosowanie w kompiku do przeglądania i obróbki zdjęć, gdzie na dzień dzisiejszy CRT jest nadal daleko z przodu przed LCD ( nie mówiąc o monitorach za kilka tysięcy złotówek :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Na codzien korzystam z monitora CRT. Kilka LCDekow w akcji widzialem i jezeli bede sie przesiadal na nowy monitor, to nadal bedzie to CRT. Pomijam juz fakt mozliwosci poogladania sprzetu w akcji (tak zeby mozna bylo usiasc spokojnie i po swojemu potestowac) - w wiekszosci sklepow kaza po prostu zaznajomic sie z parametrami i/lub obejzec w necie jak monitor sie prezentuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawuald Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 To ja mam problem z maci123. Wystawia pelno aukcji ale sprzetu nie ma na stanie. Niby ok gdyby umial go sprowadzic ale nie umie. Na obudowe ktora u niego zamowilem czkealem 3 tygodnie teraz od kolejnych 3 tygodni czkeam na forse. Prawie zadnego kontaktu. Widze ze poprostu mam takie szczescie ze gosc akurat wpadl w dolek finansowy :/. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=4099623 zapowiada sie na walek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 koleś z "manchester" ? można sie umówić na odbiór osobisty :D Ciekawe co kolo zrobiłby, fakt faktem że laptoki w Londynie np na ulicy można kupić za pół ceny.... tylko trzeba nie dac sie wyrolować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ffx Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 fakt faktem że laptoki w Londynie np na ulicy można kupić za pół ceny.... tylko trzeba nie dac sie wyrolować ;) 1717094[/snapback] gdzie ? bylem 2 miesiace i nigdzie nic takiego nie bylo ;) ceny tam sa porownywalne z allegrowymi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 31 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2005 gdzie ? bylem 2 miesiace i nigdzie nic takiego nie bylo icon_wink2.gif ceny tam sa porownywalne z allegrowymi icon_razz.gif W Hiszpani są bardzo tanie laptopy , tak apropo jesli ktos chce to polecam tam szukac , tyle ze daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 1 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2005 Nie polecam Pana o takim nicku z Allegro wzkryzys, zresztą i tak od dłuższego czasu ma zawieszone konto. Wisi mi komentarz ale olewam to. Sprzedał ludziom dużo zepsutych rzeczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Koles o nicku flash_69 oszukał mnie i kilka osób na ładnych pare złotych sprzedawał telefony kur.a jestem niesamowicie zly dostalem odszkodowanie z wypadku i chcialem sobie kupic tel i burak mnie oszukał normalnie porazka odaje linak do kolesia oszust Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Koles o nicku flash_69 oszukał mnie i kilka osób na ładnych pare złotych sprzedawał telefony kur.a jestem niesamowicie zly dostalem odszkodowanie z wypadku i chcialem sobie kupic tel i burak mnie oszukał normalnie porazka odaje linak do kolesia 1733353[/snapback]Gość konta nie miał nawet miesiąca, pozytyw zaledwie jeden. Ja takich obchodzę z daleka dużym łukiem. Można ew. odbiór osobisty zaryzykować. Nic dodać nic ująć. Dorwij go chociaż! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Gość konta nie miał nawet miesiąca, pozytyw zaledwie jeden. Ja takich obchodzę z daleka dużym łukiem. Można ew. odbiór osobisty zaryzykować. Nic dodać nic ująć. Dorwij go chociaż! 1733365[/snapback] Dzisaj bylem na policji i sprawe zglosilem mailowo rozmawialem z dwoma kolesiami co ich tez oszukał mam nadzieje ze policja da rade choc szczerze mowiac watpie, swoja droga kupe rzeczy kupowalem na allegro poza aukcja i wszystko bylo ok dobrze ze przynajmniej tutaj kupilem "legalnie" dobre i te 300 zl zwrotu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Canon A510 Za taką sume ledwo co idzie kupić A 60. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 1734260[/snapback]przeczytaj cała aukcję aparat ma rozlany wyświetlacz . . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Dzisaj bylem na policji i sprawe zglosilem mailowo rozmawialem z dwoma kolesiami co ich tez oszukał mam nadzieje ze policja da rade choc szczerze mowiac watpie, swoja droga kupe rzeczy kupowalem na allegro poza aukcja i wszystko bylo ok dobrze ze przynajmniej tutaj kupilem "legalnie" dobre i te 300 zl zwrotu 1733990[/snapback] Iba nici z 300 PLN, bo trza (chyba) że by sprzędający miał konto pół roku. A może coś się zmieniło pod tym względem w Regulaminie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capcom Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Kup Teraz - Cena 1 zł :lol2: :lol2: :lol2: Link: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=64341821 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Kup Teraz - Cena 1 zł :lol2: :lol2: :lol2: Link: 1734898[/snapback] Specjalnie sie umowili, zeby nie placic oplat allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 Iba nici z 300 PLN, bo trza (chyba) że by sprzędający miał konto pół roku. A może coś się zmieniło pod tym względem w Regulaminie?? 1734333[/snapback] No nie załamuje mnie, czytam regulamin ale nie widze takiego punktu jesli ktos wie to prosze o info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wheelerfan Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 No nie załamuje mnie, czytam regulamin ale nie widze takiego punktu jesli ktos wie to prosze o info 1735087[/snapback] Na szczęście nie ma już tego punktu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cskura Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) A co myślicie o tym: http://allegro.pl/show_item.php?item=71223845 ? Koleś wystawił aukcję na dwa dni czyli, w niedziele nikt nie wysle kasy bo bank nie zaksięguje, w poniedziałek przyjdzie kasa, ale koles nikomu nic nie wyśle, a do końca aukcji nie dostanie negatywa... Ciekawe ile osób jeszcze się na to nabierze, przeciesz jeśli koleś może zarobić na jednym telefonie 200zł to co mu z 400zł zarobionych na tym sposobie skoro bedzie musiał się bawić z ponad setką osób. Śmierdzi na odległość...? Edytowane 6 Listopada 2005 przez cskura Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 czy jest możliwość sprawdzenia czy kasadoszła do sprzedającego? i ile zwykle idzie kasa? bo ja wpłaciłem pieniądze 31.paź na poczcie a koleś pisze że kasa nie zaksięgowana czy to możliwe? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69526571 o nim http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4011323 konto ma w lukas banku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 czy jest możliwość sprawdzenia czy kasadoszła do sprzedającego? i ile zwykle idzie kasa? bo ja wpłaciłem pieniądze 31.paź na poczcie a koleś pisze że kasa nie zaksięgowana czy to możliwe? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69526571 o nim http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=4011323 konto ma w lukas banku Z poczta jest roznie, nieraz paczki potrafia sie zgubic... Jak wyslalem cos kiedys za pobraniem, to kasa do mnie szla ponad tydzien. Aha sprzedajacy 0 komentow, wiec zawsze istnieje prawdopodobienstwo... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Calkiem mozliwe , ze pieniadze jeszcze nie doszyly bo zauwaz , ze wysylales pieniadze na przelomie "dlugiego" weekendu . Z poczty zazwyczaj kasa idzie 4-5 dni wiec kase powinien dostac dzisiaj-jutro . Moim zdaniem pomimo zerowej ilosci komentow nie masz sie czym martwic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Co o tym myslicie? Kilkanaście komentarzy, w sumie za małe [ciach!]ły, a teraz ma wystawione troche wiecej drozszych rzeczy.. http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3916507 Przymierzam sie do Paradigm Monitor 3v4.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam! Ten gościu jest chyba jakiś nieteges: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3903 Kupiłem na jego aukcji w niedziele GF2TI: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70924875 Wczoraj przelałem mu pieniądze... A on sie od zakupu wogóle nie odzywa... Wstawiać negatywa czy forsować jego gg i maila ? (narazie nie odpisuje, próbowałem 4 razy) Ale szkoda by było (może już jest) wydanych pieniędzy... A może do allegro z tym? Pzdr. AragornPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam! Ten gościu jest chyba jakiś nieteges: http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=3903 Kupiłem na jego aukcji w niedziele GF2TI: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=70924875 Wczoraj przelałem mu pieniądze... A on sie od zakupu wogóle nie odzywa... Wstawiać negatywa czy forsować jego gg i maila ? (narazie nie odpisuje, próbowałem 4 razy) Ale szkoda by było (może już jest) wydanych pieniędzy... A może do allegro z tym? Pzdr. AragornPL 6 listopada kupiłeś, 7 listopada wysłałeś pieniądze a 8 chcesz już "walić" negatywa?! :blink: A może koleś nie może odebrac maila, wyjechał, jest chory, ma awarię kompa? 73 zł to nie fortuna, dla której można robić "wałki" i "zafajdać" sobie takie konto Nie możesz do niego zadzwonić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 6 listopada kupiłeś, 7 listopada wysłałeś pieniądze a 8 chcesz już "walić" negatywa?! :blink: A może koleś nie może odebrac maila, wyjechał, jest chory, ma awarię kompa? 73 zł to nie fortuna, dla której można robić "wałki" i "zafajdać" sobie takie konto Nie możesz do niego zadzwonić? Jednak odpowiedział... Karta wysłana... Ale zdziwił mnie brak kontaktu z Jego strony po zalicytowaniu przezemnie aż do tej pory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 Witam! Ten gościu jest chyba jakiś nieteges: 1744534[/snapback] Jednak odpowiedział... Karta wysłana... Ale zdziwił mnie brak kontaktu z Jego strony po zalicytowaniu przezemnie aż do tej pory Ty chyba jestes jakiś nie teges . .. :blink: :blink: Kupiłem u tego gościa X800XT,- żadnych problemów, poszedł mi na ręke i kontaktował się telefonicznie, bo nie miałęm odstkępu do neta( byłem w szpitalu) Przeczytaj regulamin allegro a dopiero stawiaj takie zarzuty. Jest jasno napisane że dopiero po 7 dniach możesz wystawić komentarz i odstąpic od transkacji. Maxymalnie wkurzają mnie tacy awanturnicy jak Ty, którzy klepią maile po 100 razy rzucając się i straszac negatywami. . . :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Nie kazdy siedzi w necie 24 godziny na dobe. Szczegolnie, ze kupiles w niedziele. Troche wiecej cierpliwosci ;) EDIT: to do AragornPL oczywiscie :) Edytowane 8 Listopada 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...