mechl!k Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 zaryzykowałem, ale przelew zrobię po zobaczeniu choć jednego komentarza.Hehes.. nie Ty jeden... ;] Witam! Sadząc po kodzie pocztowym, Tychy znajdują sie blisko Pańskiej miejscowości. Czy odbiór osobisty jest możliwy? Mam tam dobrego znajomwego wiec mogłbym podjechać i zapłacic za wylicytowany towar. pzdr. mechlik I odpowiedz: Przepraszam ale allegro nie wprowadzilo poprawnych zmian ta miejscowosc nie jest w okolicach zmian jezeli pan kupil kilka rzeczy wysle je jedna paczka prosze o przelew pieniedzy za caly towar i za jeden piorytet a ja wysle paczke zaraz po zaksiegowaniu. Pozdrawiam moj nr KONTA : 93 1050 1399 xxxxxx Czekam na przelew i Pozdrawiam! Takze czekam za jakimis komentami.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Smierdzi walkiem ;] Wiadomo, ze jak sie zaczyna 'zabawe' z allegro, to ma sie 0 komentow, ale tacy ludzie, co motaja i kreca to chodzace przekrety ;] Niby mozliwy odbior osobisty, ale nie w 'okolicach zmian' :lol: ja bym sie na mine nie wpierniczal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Witam! Sadząc po kodzie pocztowym, Tychy znajdują sie blisko Pańskiej miejscowości. Czy odbiór osobisty jest możliwy? Mam tam dobrego znajomwego wiec mogłbym podjechać i zapłacic za wylicytowany towar. pzdr. mechlik Wystawił następną aukcje... Gdzie on dokładnie mieszka ? W Janówku ? Bo jeżeli tak to napisze mu że jestem z Janówka i chce odebrać osobiście np. 10 sztuk ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Tak Janówek.. :> Wszystkich danych nie podam ale: 43-100 Janówek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 Tak Janówek.. :> Wszystkich danych nie podam ale: 43-100 Janówek Kurdes... przecież 43-100 to są Tychy, sam wiem bo Tychy są od mojej miejscowości o 15 min jazdy ;] * Janówek - wieś w woj. dolnośląskim, w pow. jeleniogórskim, w gminie Jeżów Sudecki * Janówek - wieś w woj. dolnośląskim, w pow. wrocławskim, w gminie Jordanów Śląski * Janówek - wieś w woj. lubelskim, w pow. świdnickim, w gminie Mełgiew * Janówek - wieś w woj. lubelskim, w pow. świdnickim, w gminie Piaski * Janówek - wieś w woj. mazowieckim, w pow. garwolińskim, w gminie Żelechów * Janówek - wieś w woj. mazowieckim, w pow. gostynińskim, w gminie Pacyna * Janówek - wieś w woj. mazowieckim, w pow. grójeckim, w gminie Grójec * Janówek - wieś w woj. mazowieckim, w pow. nowodworskim, w gminie Czosnów * Janówek - wieś w woj. mazowieckim, w pow. piaseczyńskim, w gminie Tarczyn * Janówek - wieś w woj. mazowieckim, w pow. przysuskim, w gminie Odrzywół * Janówek - wieś w woj. mazowieckim, w pow. węgrowskim, w gminie Wierzbno * Janówek - wieś w woj. mazowieckim, w pow. żyrardowskim, w gminie Mszczonów * Janówek - wieś w woj. mazowieckim, w pow. żyrardowskim, w gminie Wiskitki * Janówek - wieś w woj. podlaskim, w pow. augustowskim, w gminie Sztabin * Janówek - wieś w woj. warmińsko-mazurskim, w pow. elbląskim, w gminie Tolkmicko Jak by mi jeszcze ktoś powiedział jaki to jest Janówek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MesJasZ Opublikowano 27 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2006 o danym kodzie pocztowym jest imho jeden Janówek? napisalem kolesiowi ze przelew wkrótce (czyli jak zobaczę komenta) hmm obawiam czy nie jest to zbyt piękne.... 512mmmc za 25 zyla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Ja mu napisalem, ze chce kupic 5 kart i odebrac osobiscie bo bede u rodziny w Janowku. Narazie nie odpowiedzial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) 43-100 woj. śląskie ; powiat Tychy ; gmina Tychy urząd pocztowy: Tychy 001, Dąbrowskiego Henryka 40 Na mapie kolo Tychow nie ma mijescowosci Janowek Wiec jak dla mnie walek ;] Edytowane 28 Maja 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooter Opublikowano 28 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2006 Co powiecie na to: 512mb mmc za 25pln? Na innych aukcjach 40 parę zł minimum.Koleś ma zero komentarzy zastanawiam się czy ryzykować bo jestem na kupnie takiej karty do gada Nie warto ryzykować.Lepiej dołożyć te 15-20 zł i kupić u spawdzonego sprzedawcy. W końcu karta pewnie będzie służyć latami,więc na siebie zarobi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) zerknijcie na dwie aukcje, pierwsza: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=105702028 napisalem do goscia, czy odbior osobisty mozliwy - wymigal sie, ze duzo pracuje i czasu nie ma. cena troche dziwnie niska... druga aukcja: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=104543435 tutaj na bank truposz - takze uwazac. napisalem do typa, ze jak karta okaze sie padnieta to oczywiscie zwraca kase, nic nie odpisal :D Ja własnie wpadłem jak sliwka w kompot . Okazało się że typ hakuje konta userów którzy mają dość dużo pozytywów. Niedługo zaatakowac moze na jakies firmy i co wtedy. Dzis byłem na policji , komenda wojewodzka we wrocławiu jaz działa. Moaj matka pracuje w banku moge miec kazde info na temat jego kont mam juz 3 . Złapią go , jest to kwestia czasu tylko. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Złapią go , jest to kwestia czasu tylko. @Gregor1230 - STRACH pomyśleć gdzie twój ojciec pracuje xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Nie babci zasrany interes :P. Proszę nie irytuj mnie widzisz co mam w podpisie :/. A mogłem kupic tu modowalną : http://proline.pl/shop.php?prodid=SAP+X800GTO+256+256A w sumie nie wiele drozej :(. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Gregor1230 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Zdaża się, że paczka priorytetowa idzie dłużej, niż 2 dni? W formularzu od sprzedawcy mam datę wysłania 31 maj i nie przyszła po 2 dniach, a inne zawsze przychodziły po 1 dniu. :? . Oszustwa tu żadnego nie ma, ale nie wiedziałem, gdzie zadać to pytanie. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez WDK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zdaża się, że paczka priorytetowa idzie dłużej, niż 2 dni? W formularzu od sprzedawcy mam datę wysłania 31 maj i nie przyszła po 2 dniach, a inne zawsze przychodziły po 1 dniu. :? . Oszustwa tu żadnego nie ma, ale nie wiedziałem, gdzie zadać to pytanie. Czasami idzie nawet dłuzej niz 7 dni wiec nic takiego;] nie ma c osie martwic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Właśnie po napisaniu tego posta zadzwoniła portierka, że paczka jest :D . dziwna pora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) 1/2 dni to norma i u nawet nie ma co pisac , do 3 dni sie zdarza -oczywiscie mowa o roboczych , dopiero powyzej 3 mozna nabierac podejrzen ze cos nie tak , ja am mialem przypadek ale to listy polecone priorytety byly -wyslanie w poniedzialek doszly w piatek( bylo ich 9 ) a te ktore wyslalem w wtorek (4 ) doszly w czwartek....wiec jak widac wszystko moze sie zdarzyc Edytowane 2 Czerwca 2006 przez robot Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shog Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Pewnie przewinęła się wam przed oczyma ta mega wyprzedaż MuVo TX SE 1GB za 200zł :lol: http://www.allegro.pl/item105682819_creati..._wyprzedaz.html - sprawdźcie komentarze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
studenc1k Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Pewnie przewinęła się wam przed oczyma ta mega wyprzedaż MuVo TX SE 1GB za 200zł :lol: http://www.allegro.pl/item105682819_creati..._wyprzedaz.html - sprawdźcie komentarze! Nice, ale głupota ludzi co kupili MuVo, komórke, czy karte SD. Same pozytywne komentarze na doładowaniach zarobił. Od razu widać, że podejrzane... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
global Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 http://allegro.pl/item107887321_nowa_nokia...ancji_bcm_.html Smierdzi walkiem. Osoba, ktora aktualnie daje najwyzsza cene (silver) jest z tego samego miasta i juz wczesniej wygrala cos na jego aukcjach. Problem w tym, ze nie wiadomo co wczesniej ta osoba wystawiala. Podejrzewam, ze koles nabil komentarze na smiesznych aukcjach, odczekal az te aukcje znikna z historii transakcji i wystawil popularny towar aby zrobic walka... No i te smieszne bledy ortograficzne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insektcc Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) http://allegro.pl/item107890539_nowa_nokia...aplet_bcm_.html Tu tez ten koles ma do sprzedania NOWA NOKIA 6030 -GWARANCJA KĄPLET BCM!!!! :lol: Edytowane 4 Czerwca 2006 przez insektcc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 znalazlem takie ogloszenie w necie: SPRZEDAM KONTA NA ALLEGRO. PEWNIE I DYSKRETNIE! Witam! Jak w temacie. Duzy wybor kont z aktywna opcja sprzedazy. Masz zablokowane konto, nie mozesz sie ponownie zarejestrowac? Dobrze trafiles :-) Nie interesuje mnie ich pozniejsze wykorzystanie. Zainteresowani wiedza, jakie korzysci mozna osiagnac. Szczegoly mailem. Pozdrawiam to juz jest maksymalne przegiecie. adresu strony nie podam, ale mail do allegro juz wystosowany :/ az sie wlos na glowie jezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 znalazlem takie ogloszenie w necie: to juz jest maksymalne przegiecie. adresu strony nie podam, ale mail do allegro juz wystosowany :/ az sie wlos na glowie jezy czyste czy juz z komentarzami??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mac4 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A co? Chętny? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 czyste czy juz z komentarzami??? a skad mnie wiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 a skad mnie wiedziec? myslalem ze cos wiecej napisane bylo, ale znalazlem ta oferte. niezly walek... z drugiej strony czyste konto jaki problem zalozyc??? gorzej utrzymac je, zeby nie zamkneli, a przy tym tego wlasciwego tez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dukess Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ej a tam apropo to skąd ci co sprzedają kody na allegro je maja?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 http://allegro.pl/item107887321_nowa_nokia...ancji_bcm_.html Smierdzi walkiem. Osoba, ktora aktualnie daje najwyzsza cene (silver) jest z tego samego miasta i juz wczesniej wygrala cos na jego aukcjach. Problem w tym, ze nie wiadomo co wczesniej ta osoba wystawiala. Podejrzewam, ze koles nabil komentarze na smiesznych aukcjach, odczekal az te aukcje znikna z historii transakcji i wystawil popularny towar aby zrobic walka... No i te smieszne bledy ortograficzne... W szcególnosci, ze 10 dni do końca a juz prawie tysiak :blink: Moze ma ta kamorke, tylko zapewno umowil sie z komplem, zeby mu podbil. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 http://aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=4853315 Cos mi nie pasuje w tym gosciu . Niby wszystko ok , ale komentarze za tusze/suszarki/itp... Jeden koment za aparat za 1500zl ale od goscia z 4 komentami... Chetnie bym wylicytowal tego XT bo cena jest dosc atrakcyjna , ale sam nie wiem :-| Zobaczcie ile i jakich ma przedmiotow . Do tej pory mial tusze/suszarki itp a teraz nagle od high-end graf , przez proce do komorek... :? Moze moje podejrzenia nie sa sluszne , ale moze ktos inny sie jeszcze wypowie ;) ? EDIT : W sumie to zaglebilem sie w jego komentarze i chyba wszystko jest ok... W kazdym badz razie licytuje , potem poczekam sobie z przelewem , jak wszystko bedzie ok to wplacam ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Mam takie jak Ty dziwne obawy... Niby wszystko OK- są pozytywy m.in. za dwa aparaty 1999zł/sztuka od gościa który kupił takie dwa (???), są i za inne dooperelki... Ale teraz strasznie dużo sprzętu wystawił :blink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 http://aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=4853315 Cos mi nie pasuje w tym gosciu . Niby wszystko ok , ale komentarze za tusze/suszarki/itp... Jeden koment za aparat za 1500zl ale od goscia z 4 komentami... Chetnie bym wylicytowal tego XT bo cena jest dosc atrakcyjna , ale sam nie wiem :-| Zobaczcie ile i jakich ma przedmiotow . Do tej pory mial tusze/suszarki itp a teraz nagle od high-end graf , przez proce do komorek... :? Moze moje podejrzenia nie sa sluszne , ale moze ktos inny sie jeszcze wypowie ;) ? EDIT : W sumie to zaglebilem sie w jego komentarze i chyba wszystko jest ok... W kazdym badz razie licytuje , potem poczekam sobie z przelewem , jak wszystko bedzie ok to wplacam ^^ spasuj, nie warto ryzykowac dla paru zl, chyba ze osobiscie moglbys odebrac, ale tez radzilbym uwazac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...