Kaczor_Jonasz Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Tak jak w opisie, odlaczylem stary monitor, podlaczylem LCD przez cyfrowy kabel i nic, tylko analogiem idzie. Musze dodac, ze kabel cyforwy dosc mocno musialem wepchnac w karte graficzna, ale pasuje, tylko obraz nie idzie :/ Ktos wie jak to naprawic ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trawor Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Mam podobny problem. Monitor Samsung SM172x i karte Leadtek A250(GeForce4Ti 4400).. Monitor jest raczej dobry, kupilem go 3 miesiace temu i nie wydaje mi sie aby gniazdo DVI bylo w nim uszkodzone, kabel tez nowy (Dual) i karta, ktora zreszta "sprawdzilem". Kupilem przejsciowke DVI(single)/D-SUB podlaczylem ja do karty i kablem D-SUB do monitora, obraz jest tyle ze BARDZO niebieski... jak dojdziesz co jest przyczyna daj znac. moj e-mail trawor@o2.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...