Skocz do zawartości
elh

Ile ciepla wydziela northbridge, grafika etc?

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wyzej, dawniej np bylo wiadomo ile wydziela CLAP, ateraz nie wiem skad takie info brac... np chwilowo mam plyste z sis745, czy wydzielanie ciepla jest znaczoco inne niz np via kt333? I w ogole w sieci znalazlem info, ze northbridge to malo ciepla wydziela, ale czasem ciezko sie z tym zgodzic...

Btw. Szkoda, ze tak malo osob czyta forum software - w koncu kompy sa po to zeby cos na nich robic a nie tylko je podkrecac... ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm

6

moze to jest off-topic

ale mam nadzeje ze ktos to przeczyta.

wiem ze wiele osób sie ze mna nie zgodzi ale segregowanie forum na software i hardware w naszym przypadku to nie najlepszy pomysl.

fak ma to swoje zalety, posty sa posegregowane, ale...

JAK CZESTO ZAGLADANIE NA FORUM O SOFCE????

bo jak ja to zrobie raz w tygodniu to i tak jest dobrze,

a gdyby wszystkie posty bylyby w jednym forum to przegladal bym wszystko i jak mialbym cos do powiedzenia to bym napisal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm

6

moze to jest off-topic

ale mam nadzeje ze ktos to przeczyta.

wiem ze wiele osób sie ze mna nie zgodzi ale segregowanie forum na software i hardware w naszym przypadku to nie najlepszy pomysl.

fak ma to swoje zalety, posty sa posegregowane, ale...

JAK CZESTO ZAGLADANIE NA FORUM O SOFCE????

bo jak ja to zrobie raz w tygodniu to i tak jest dobrze,

a gdyby wszystkie posty bylyby w jednym forum to przegladal bym wszystko i jak mialbym cos do powiedzenia to bym napisal

Ja się jeszcze ani razu gdzie indziej niż na "Hardware &..." nie wpisałem, a mam prawie 270 postów...

P.S.

Też popieram tę propozycję.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...