elh Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Jak wyzej, dawniej np bylo wiadomo ile wydziela CLAP, ateraz nie wiem skad takie info brac... np chwilowo mam plyste z sis745, czy wydzielanie ciepla jest znaczoco inne niz np via kt333? I w ogole w sieci znalazlem info, ze northbridge to malo ciepla wydziela, ale czasem ciezko sie z tym zgodzic... Btw. Szkoda, ze tak malo osob czyta forum software - w koncu kompy sa po to zeby cos na nich robic a nie tylko je podkrecac... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Bazyl_ Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 e max to 35C Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 e max to 35COn sie pyta ile wat wydziela a nie ile maks stopni :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 hmmmm 6 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 hmmmm 6 moze to jest off-topic ale mam nadzeje ze ktos to przeczyta. wiem ze wiele osób sie ze mna nie zgodzi ale segregowanie forum na software i hardware w naszym przypadku to nie najlepszy pomysl. fak ma to swoje zalety, posty sa posegregowane, ale... JAK CZESTO ZAGLADANIE NA FORUM O SOFCE???? bo jak ja to zrobie raz w tygodniu to i tak jest dobrze, a gdyby wszystkie posty bylyby w jednym forum to przegladal bym wszystko i jak mialbym cos do powiedzenia to bym napisal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 ja sie zgadzam, segregacja suxx :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crackers Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 hmmmm 6 moze to jest off-topic ale mam nadzeje ze ktos to przeczyta. wiem ze wiele osób sie ze mna nie zgodzi ale segregowanie forum na software i hardware w naszym przypadku to nie najlepszy pomysl. fak ma to swoje zalety, posty sa posegregowane, ale... JAK CZESTO ZAGLADANIE NA FORUM O SOFCE???? bo jak ja to zrobie raz w tygodniu to i tak jest dobrze, a gdyby wszystkie posty bylyby w jednym forum to przegladal bym wszystko i jak mialbym cos do powiedzenia to bym napisal Ja się jeszcze ani razu gdzie indziej niż na "Hardware &..." nie wpisałem, a mam prawie 270 postów... P.S. Też popieram tę propozycję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...