thropom Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 znalazlem podobne przypadki jak moj w archiwum czyli plyta odpala wiatraki sie kreca caly czas swieci sie dioda od hdd ekran czarny i nic po za tym moja plyta to gigabyte k8nsnxp ktory podobno ma dual bios a jezeli ma to dlaczego sprzet nie odtwarza biosu z drugiej kosci???? moze ktos pomoc????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thropom Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 niestey kolejny raz nikt nie pomogl. widze ze panowie potrafia tylko ustawiac coraz wyzsze fsb no coz moze i to przydatna wiedza. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Zresetuj bios zworką . Jak to nie pomoze to podepnij tylko proc i grafike Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thropom Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 resety zworka wyciaganie baterii odpinanie od zasilania wszystko przerabialem dzisiaj sprzet trafil do serwisu i calkowicie odmowil posluszenstwa a to juz druga plyta z pierwsza bylo to samo. gosc sugeruje wirusa i z tego powodu interesuje mnie dzialanie dual bios tylko nigdzie nie moge znalezc informacji na ten temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 a jaką masz zasiłke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thropom Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 nie pamietam nazwy napewno 400 wat jak bede mial chwile to wymontuje i zobacze jak to sie zwie napewno nie seryjny od obudowy bo ten to mi na ecs sis 735 padl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 jak jakis codegen megabajt lub inny feel, ropla to masz prawdopodobnie winnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thropom Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 powodem by bylo niestabilne napiecie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 podaj caly konfig jaki masz, i ten zasilacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thropom Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 zaraz mam! plyta w serwisie :) gigabyte k8nsnxp A64 2800+ 745 512 kingstone 256 kingstone 80 GB samsung ata 100 cd-rw lg nie pamietam symbolu a niechce mi sie znowu budy rozkrecac radeon 9200 zasilka to cos takiego MAV-400p-p4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thropom Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 konfig podalem, teraz ostatnie pytanie czy ta zasilka styknie na ten zestaw bo to chyba musze zmienic? Chieftec (GPS-350EB-101A) 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thropom Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 a cos takiego moze ??? Modecom ATX-350GTF (PFC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 1) NAUCZ sie edytowac posty a nie wal jeden pod drugim. 2) znalazlem twoj obecny zasilacz. tylko raz. imo typowy noname. modecom powinien wystarczyc 3) wydawalo mi sie ze jest socet 754 a nie 45 :wink: szczegol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thropom Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 nie wiem gdzie widziales 45 ale moze sie myle. co do postow to celowe zagranie sorry ale jak sie czlowiek nie nazuca to na odpowiedz nie ma co liczyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Zmień tą zasiłke to problem zniknie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...