dARUDee Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 (edytowane) Jestem posiadaczem neostrady 128. I mam związany z nią ciekawy problem. Tyczy się on tego że czasami o niespodziewanej porze pingi skaczą z normalnego - 60 do ok 150~200 w porywach do 300. Trwa to jakieś pare h i przestaje.... nie piszcie tylko że to po południu to zapchane itp bo byłem świadkiem ( na własnej skórze) jak o 7 rano tak zaczęło się dziać... Strony otwierają się tak samo tylko transfer jest nieunormowany (czyli skacze od 5 do 15 kb w jednej sesji ściągania), i pingi w cs'ie tak jak wyżej... Czym to może być spowodowane ? dzwoniłem do tepsy ale powiedzieli mi tyle że przyjdzie do mnie gościu przełączyć mnie na inny węzeł. połączenie mam przez router pentagram adsl ale testowałem na zwykłym sagemie 800 więc wina nie leży po mojej stronie. Windows 3 x przeinstalowywałem i to samo ... Pozdrawiam Edytowane 14 Maja 2005 przez dARUDee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keller107 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Uruchom--> cmd Wpisz---> netstat -a jak masz wiecej niz 30 watkow razem to znaczy ze antywirek lub firewall sie przyda lub takie tam bajerki. Jezeli nie to czekaj na montera. PS Nie musisz skladac reklamacji do tepsy i tak nie uznaja :( Edytowane 19 Maja 2005 przez keller107 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...