irys Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Witam! I za razem przepraszam jezeli napisalem nie w tym miejscu! Mam problem ze zlokalizowaniem napiecia procka!Chcialem sobie go podkrecic ale wlasnie z tego powodu nie moge! Moja płyta to K7S8x Bios p!.90 Wersja biosu 3,31a za wszelka pomoc z gory wielkie dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 Ta plyta nie ma mozliwosci zmiany napiecia no chyba, ze zrobisz sobie jakis drut mod. Wszystko masz opisane tutaj: http://www.ocworkbench.com/2002/ecs/k7s5aguide/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irys Opublikowano 14 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2005 no tak tylko u mnie angielski to tak samo ja z baletem, czyli nic nie rozumiem!!Jak ktos moze mi cokolwiek powiedziec ale po naszemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Popros jakiegos znajmego zeby Ci to przetlumaczyl, na tej stronie jest wszystko co dotyczy tej plyty. Albo uzyj jakiegos translatora pewnie przetlumaczy troche smiesznie ale raczej zrozumiesz o co ogolnie chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irys Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 ok. dzieki wielkie za pomoc! POzdrawiam!! jak ktos jeszcze bedzie mial cos dodatkowego to prosze o wpisy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...